Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O moldoveancă i-a luat minţile lui Berlusconi! Uite ce frumoasă este! FOTO IN ARTICOL

O moldoveancă i-a luat minţile lui Berlusconi! Uite ce frumoasă este! FOTO IN ARTICOL

“De astfel de oameni avem nevovie. Un partid «din uşă în uşă» care să convingă alegătorii să ni se alăture”, ar fi exlcamat, potrivit presei din peninsulă, politicianul Silvio Berlusconi, 77 de ani. Acesta le-a cerut consilierilor săi să ia legătura cu Ana Damian, 34 de ani, căsătorită, mamă a doi copii, şi să facă orice pentru a o aduce la el să o cunoască.
Aceştia s-au conformat şi au contactat-o pe moldoveancă. Însă, până ca ea să dea răspunsul aşteptat de miliardar, pe fir a intrat logodnica lui Berlusconi, Francesca Pascale, 28 de ani, care a luat foc când a găsit pe biroul iubitului ei poze cu moldoveanca de peste Prut.
Potrivit presei italiene, ea ar fi făcut o criză de gelozie şi i-a cerut lui “Il Cavaliere” să înceteze cu ideile de acest fel. Contactată de ziarele italiene, Ana Damian a afirmat că se simte onorată că i-a picat cu tronc lui Berlusconi şi afirmă că este o susţinătoare a partidului bătrânului cuceritor.

Close
Închide
  Close