Mergi direct la conținut »
FOTO | O recunoști? Așa arăta în copilărie una dintre cele mai cunoscute vedete din România
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | O recunoști? Așa arăta în copilărie una dintre cele mai cunoscute vedete din România

FOTO | O recunoști? Așa arăta în copilărie una dintre cele mai cunoscute vedete din România

În imagine este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune de la noi care a reușit să facă de fiecare dată cam tot ce și-a dorit.

Este vorba de Marina Almăşan, vedeta care a prezentat ani la rând unele dintre cele mai iubite emisiuni de televiziune din țara noastră, precum „Veniți cu noi pe programul 2”, „Ceaiul de la ora 5”, „Arca Marinei”, „Mulţumesc!”, „Planeta în jeanşi”? .

Marina Almăşan, actuala prezentatoarea a emisiunii “Femei de 10, bărbați de 10” de la TVR2, are o fată pe care o cheamă tot Marina, din prima căsătorie, cu Dan Liviu Ungureanu, și un băiat, Victor, din mariajul cu Victor Socaciu, de care s-a despărțit pentru că a înșelat-o.

Deși a împlinit 55 de ani și a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, Marina a rămas optimistă. Într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, vedeta a vorbit despre faptul că nu a încetat niciodată să creadă în dragoste.

De asemenea, Marina a povestit despre cum a arătat copilăria ei.”Am fost un copil năzbâtios, cred că am fost proiectată să ies băiat. Rochiţele le îmbrăcam doar în zilele absolut speciale, în rest eram tot timpul în pantaloni scurţi, în spilhozen, şi aveam picioarele pline de vânătăi pentru că eram toată ziua în copaci”, a spus Almășan.

 

 

Marina Almășan (sursă foto adevarul.ro)

Marina Almășan în copilărie (sursă foto adevarul.ro)


VIDEO EXCLUSIV/Ion Lăceanu nu se lasă, după șase decenii de muzică ! ”În serile când nu cânt, mă ia tristețea”


 

Close
Închide
  Close