MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 11:58

Adina Butar, noua senzație a muzicii trance. Viitoarea soție a DJ-ului Markus Schulz face furori în lume | FOTO & VIDEO

Distribuie

Adina Butar este pe val. Artista, viitoarea soție a celebrului DJ Markus Schulz, este noua senzație a muzicii trance.

În vârstă de 32 de ani, românca Adina Butar se bucură de mare succes în plan muzical. Tânăra, viitoarea soția a renumitului DJ Markus Schulz, este una dintre revelațiile noului val de artiste din muzica Trance. Adina Butăr are concerte în toată lumea, iar fanii abia așteaptă să o vadă.
Artista colaborează în acest moment cu viitorul ei soţ, dar şi cu alte nume mari ale muzicii electronice. În plus, ea se ocupă pe partea de management de Coldharbour Recordings, casa de discuri a lui Markus Schulz.

În prezent, Adina Butar şi Markus Schulz locuiesc în Miami, însă sunt mai mereu pe drumuri, cu ocazia turneelor pe care le susţin. Cei doi petrec mai mult de 150 de zile pe an în hotel.
„O zi obişnuită începe cu mersul la aeroport, îmbarcare, zbor, apoi drumul la hotel, pregătiri pentru concert şi show, după care o luăm de la capăt. Când sunt acasă, la Miami, încerc să merg cât mai des la sală, iar serile luăm cina cu prietenii şi ne relaxăm. Încercăm să compensăm ritmul ăsta nebun adoptând un stil de viaţă cât mai sănătos. Asta înseamnă că nu bem alcool decât foarte rar, la ocazii speciale, nu fumăm, mâncăm sănătos şi facem cât mai mult sport, a declarat Adina Butar, conform adevarul.ro.


Adina Butar s-a remarcat În 2012, cu piesa „Power of Goodbye, iar ulterior piesele ei au devenit cunoscute în Asia și SUA.

„Am cântat la sute de festivaluri în ultimii ani, dar aş putea să enumăr câteva care m-au impresionat. În urmă cu doi ani am avut ocazia să cânt pe mainstage la EDC Vegas. Scena era atât de mare încât mă simţeam ca o furnică în faţa sutelor de mii de oameni prezenţi la festival. Iar dintre cluburi, cel care mi-e cel mai aproape de suflet e Avalon Hollywod din SUA, California. În Australia şi Asia am avut o serie de concerte mari. N-am să uit niciodată Revelionul din 2012, din Vietnam, când am cântat în faţa a 100.000 de oameni, a mai spus artista.

Unul dintre cei mai buni DJ din lume, Markus Schulz, se căsătorește cu românca Adina Butar. Markus Schulz a organizat o spectaculoasă cerere în căsătorie în timpul concertului pe care l-a susținut în Los Angeles de Revelion. Markus Schulz și Adina Butar, care formează un cuplu de cinci ani, se pregătesc de nuntă, evenimentul urmând să aibă loc anul viitor, la Ibiza.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Citește mai multe despre adina butar, markus schulz, cariera și Vedete pe Libertatea.

Comentarii