Mergi direct la conținut »
Oana Lis lovește din nou. Ce ținută a ales să îmbrace, special pentru cei care  sunt "morți" după ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Oana Lis lovește din nou. Ce ținută a ales să îmbrace, special pentru cei care sunt „morți” după ea

Oana Lis și-a șocat din nou fanii cu o apariție mai puțin obișnuită. Deși afară este foarte cald, vedeta a ales să poarte o bluză neagră, cu un decolteu adânc, care îi scoate la iveală bustul generos. Soția lui Viorel Lis a avut un motiv întemeiat să facă asta.

De Livia Lixandru,

”Azi m-am îmbrăcat în negru, special pentru unii care sunt morți după mine”, a scris Oana pe pagina sa de socializare. Prietenii virtuali au încurajat-o imediat. „Bine Oana. Bună asta”,”Așa mai merge”, „Ești frumoasă și atrăgătoare. Nu merită să suferi”, a fost părerea lor.

13895564_10207531298186860_8450780890731779560_n

Oana și Viorel Lis formează un cuplu celebru și nonconformist. Fostul edil al Capitalei a împlinit 73 de ani anul acesta, iar soția lui l-a surprins plăcut în dormitor. Oana i-a făcut un cadou deosebit. Deși nu a dorit să spună despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de înțeles că este vorba desre ceva intim. ”Sunt la un joc preferat, la pariuri. N-o să am o petrecere nemaipomenită. Cred că diseară o să merg cu Oana undeva, la un restaurant. Nu pot să spun ce cadou mi-a făcut Oana. Este intim. Pot să spun că mi-a pus o poză pe Facebook și un comentariu frumos. Mă simt tânăr, am impresia că am 26 de ani, pentru că ce e înainte de Revoluție nu se pune. Mă simt excelent pentru că am ieșit din politică, fac ce îmi place cu toate că unii mă critică. Duc o viață foarte bună, nu știu cum au trecut 18 ani. Ce îmi lipsește? Banii. Eu nu am fost un om bogat și nu am așa mulți bani”, a declarat Viorel Lis, acum câteva luni, la Antena Stars.

Close
Închide
  Close