MENIU CAUTĂ

Oana Roman, mărturisiri despre cum a trăit Revoluția din 1989. Avea 13 ani, dar își amintește perfect

Distribuie

S-au scurs 28 de ani de la Revoluție. Ani în care s-au întâmplat multe, s-au schimbat multe. Și mulți par să fi uitat. Nu și Oana Roman, care, deși avea pe atunci 13 ani, a trăit evenimentele la intensitate maximă.

 

Joi, de la ora 15.00, în deja cunoscuta emisiune Oana punct Roman, difuzată în fiecare săptămână pe Facebookul revistei VIVA!, vedeta va aborda un subiect atipic. Respectiv, Oana Roman va vorbi despre Revoluția din 1989, văzută prin ochii ei. Au fost momente grele, tensionate, atât în vremea evenimentelor de stradă – despre care nimeni nu știa cum aveau a se sfârși – dar și în perioada de după, când tatăl ei, Petre Roman, a devenit primul premier de după comunism.

,, Mulți m-au invidiat și au considerat că duc o viață roz, în puf. Tata devenise Prim Ministru. În realitate, au fost cele mai cumplite momente din viața mea. Eram un copil singur, într-o viață pe care nu și-o dorea.” declara cu ceva timp în urmă Oana Roman.

În emisiunea de joi, de pe Facebookul VIVA!, Oana Roman va răspunde, ca de obicei, în direct întrebărilor voastre, dar va desemna și personalitatea săptămânii.

 

Comentarii