MENIU CAUTĂ

Oana Roman s-a pozat goală, acoperită doar cu un prosop. Ipostaza în care nu a mai fost văzută

Distribuie

Oana Roman și-a surprins fanii cu o imagine în care apare goală, acoperită cu un prosop. Vedeta profită de weekend-ul liber și se relaxează la spa, asta după ce la finalul anului trecut a promis să aibă mai multă grijă de ea.

Astfel că, internauții  au avut ocazia de o vedea pe Oana Roman într-o ipostază cum nu s-a afișat niciodată. Fanii nu au criticat-o, dimpotrivă, au sfătuit-o să nu mai țină cont de criticile oamenilor și să fie exact așa cum se simte ea bine. Comentariile au curs lanț în dreptul fotografiei.

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman ne-a mărturisit că, în tinerețe, își punea prietenii mai presus de ea. Nici măcar într-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar nu s-a abătut de la obiceiul său de a le oferi mici atenții, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Îmi place foarte mult să fac cadouri, e una din pasiunile mele încă de când eram mică’, a mărturisit Oana Roman pentru Libertatea.

Citește și

Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni e tot în comă. Tatăl micuței Larisa transmite un mesaj sfâșietor, la două luni de la accident

Citește mai multe despre goala, prosop și spa pe Libertatea.

Comentarii