Oana Zăvoranu a comentat pe marginea revenirii ei pe micile ecrane, un nou serial de televiziune la Antena 1. În acest context, vedeta a spus care a fost unul dintre motivele pentru care renunțase la aparițiile pe micul ecran. Este vorba despre gelozia fostului ei soț, Pepe.

„Dacă stau să mă gândesc, cred că într-o parte a minții mele, undeva, mă dădusem bătută! Ziceam, am făcut prostia să renunț pentru o prostie, că era gelos ex-ul (n.r.: Pepe, fostul soț al Oanei) și asta a fost, poate trebuie să plătesc pentru că nu am avut minte atunci!”, a declarat oana Zăvoranu pentru perfecte.ro.

„Da, da, nu se mai putea să ne mai pupăm cu Papi… o mizerie! Asta e, mintea de atunci, sacrificii în van! Astea sunt sacrificii care nu merită!”, a adăugat vedeta.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citeşte şi:

Cum a fost fotografiată soția lui Pepe la un concert al artistului. A fost foarte lăudată!

Oana Zăvoranu a publicat o imagine realizată în urmă cu 12 ani. „Îmi umple sufletul și mintea de amintiri”

Pauza de TV a cumințit-o pe Oana Zăvoranu! Nu se mai ceartă cu colegii și e cea mai ascultătoare, la filmare

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații