Mergi direct la conținut »
FOTO | Oana Zăvoranu, schimbare de look apreciată de fani. Mesajul transmis de vedetă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO | Oana Zăvoranu, schimbare de look apreciată de fani. Mesajul transmis de vedetă

Oana Zăvoranu a apelat la o schimbare de look care a fost pe placul fanilor ei virtuali. După o perioadă în care a cochetat cu o altă culoare de păr, vedeta spune că degeaba a încercat să facă parte din "gama blondelor".

La cei 45 de ani ai săi Oana Zăvoranu are un trup perfect, deși susține că nu a apelat la operații estetice pentru asta. Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care a arătat că pe lângă hotărârea pe care o are pentru a-și menține silueta, ea caută variantele cele mai potrivite pentru look-ul ei de ansamblu.

Oana a renunțat la nuanța blondă din păr și s-a reorientat spre aspectul natural al părului ei. Imaginea publicată pe rețelele de socializare a venit însoțită cu un mesaj:

„Înapoi la natural… adică șaten închis… am încercat eu să fac parte din gama blondelor, dar nu am reșit! Sunt o brunetă sadea, din cap și până-n picioare, și toate fluctuațiile de culori ale părului au fost și sunt doar mici derapaje!”, a scris Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu s-a născut pe 16 iunie 1973, la Bucureşti, şi este una dintre cele mai controversate vedete din România. Bruneta, poreclită Querida, a cochetat cu mai toate ramurile showbiz-ului, putând fi considerată moderatoare şi prezentatoare tv, cântăreaţă şi actriţă.


VIDEO/ Ana Maria Dârlă e consilier juridic ziua, iar noaptea face rochii


 

Close
Închide
  Close