Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu are sufletul rupt în bucăți. "A luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu are sufletul rupt în bucăți. "A luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală"

Oana Zăvoranu are sufletul rupt în bucăți. „A luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală”

Oana Zăvoranu suferă după ce pisica ei a murit. Vedeta a transmis un mesaj plin de tristețe.

De Dana Aramă,

Motanul Oanei Zăvoranu a fost răpus de boală. Vedeta a explicat într-un mesaj ce s-a întâmplat cu animalul ei de companie.

„Muffin, sufletul nostru a luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală care poate surveni la pisici…FIP, SAU FIV, o boală letala, în urmă căreia nicio pisicuță în lume nu a putut să fie vindecată sau să supraviețuiască!…am crezut că el o să fie primul …???
Muffin al nostru a luptat cu boală, mândru, ambițios și demn,vrând să trăiască. 
Azi însă, la oră 18:00 inimioara lui mică și mult prea obosită de boală, a cedat și restul nu mai contează….
Te iubește mami și tati ❤️❤️❤️, Vulpița noastră frumoasă, fulgul nostru de nea, cu cel mai frumos miorlăit din lume, și niciodată nu vei pleca de lângă noi, mama știe. 
Îți mulțumim pentru dragostea ta profundă, pentru bucuria pe care ne-ai adus-o în fiecare clipă a ta lângă noi, și știm că știi cât ai fost de iubit și că am făcut imposibilul aproape posibil să te salvăm inimă mea!… Mai aveam nevoie de puțin timp… poate ?
Urăsc duminica și mereu am știut de ce… acum mai mult că niciodată…???
Te iubește mami, tati, Dean, Kimmy, Riri, Thomas, Corina și Marius… toți te iubim mereu vei rămâne „Muffinul nostru aristocrat” ???….”, a anunțat Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Oana Zăvoranu este mare iubitoare de pisici. În anul 2015, vedeta l-a pierdut pe motanul ei, Marty. Oana a descoperit trupul neînsuflețit al acestuia chiar pe terasa casei. Ulterior, Oana Zăvoranu a luat decizia de a-și îmăpa motanul.

 

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018

Close
Închide
  Close