Prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste” a povestit pentru CSID în ce constă dieta ei vegetariană.
„Dimineata, prefer varianta rapidă şi eficientă a mărului ras pe răzătoarea mică, amestecat cu o linguriţă-două de nuci caju fin răşnite şi încă una de miere.
La prânz, o salată delicioasă asigură necesarul de vitamine şi glucide pentru a continua ziua. La salata asta merge de minune o porţie de cartofi fierţi la aburi, amestecaţi cu jumătate de cană de alge wakame cu ulei de măsline presat la rece şi jumătate de linguriţă de sos de soia.
Seara, merg pe variante blande cu digestia, cum ar fi un smoothie. Adică un măr, o banană, un sfert de cană de seminţe de cânepă (proteine complete şi Omega 3 şi 6 în proporţii echilibrate), o cană de borş proaspăt făcut în casă, jumătate de legătură de pătrunjel sau o mână de spanac şi o lingură generoasă de miere. Totul se pune în blender până rezultă un nectar divin, mai ales pentru sănătate”, a mărturisit Olivia, care se află într-o formă de invidiat în ciuda faptului că este mamă a doi copii.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_54ee39151d2944088fe5872198557bfa.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_76a6d5a763342f8471ffb373624c9df9.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_09789a7f5156fda8f92c2a9bc4cf60ae.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_9c046369ccd37f591e289c31d540e3c4.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_8476e027c473f3d5e645ad52fc15ced4.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_92faea3500008a52e02173a0ab434287.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_e5260288808be5d2ff7c44f8b54d22df.jpg)
Comentează
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.