Mergi direct la conținut »
Deși au trupă, Mircea Baniciu și Țăndărică cântă fiecare pe unde apucă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deși au trupă, Mircea Baniciu și Țăndărică cântă fiecare pe unde apucă

Deși au trupă, Mircea Baniciu și Țăndărică cântă fiecare pe unde apucă

Până când noua lor trupă, Pasărea Rock va ”oua” noi concerte, Mircea Baniciu și Țăndărică cântă fiecare, pe unde apucă.

De Florian Gheorghe,

Mircea Baniciu și Ovidiu Lipan Ţăndărică, mari muzicieni ce au plecat din Phoenix pentru a da viață unei noi ”înaripate” în muzica românească-Pasărea Rock, nu mai au răbdare să aștepte succesul noii lor trupe. Au lansat un album-”Legenda”, însă, cum succesul în fața publicului nu s-a concretizat și în noi cereri concertistice, Baniciu, Țăndărică și Josef Kappl cântă pe unde apucă. Mircea Baniciu poate fi auzit și în varianta mai scumpă – Pasărea Rock, dar și în varianta mai ieftină, singur, prin cluburi.

Mircea Baniciu și Țăndărică cântă fiecare, pe unde apucă

De asemenea, Țăndărică, răspunde solicitărilor de a cânta la evenimente importante cu Bosquito și solistul formației, Radu Almășan.

Anul trecut, Pasărea Rock a lansat albumul ”Legenda” printr-un concert inedit găzduit de o arena hipică din Șoseaua Chitila. Repertoriul formației include compoziţiile originale precum ”Praznic năprasnic“, ”Căluşandra“, ”Pasărea Calandrinon“, ”Legenda“, „Epitaf“, „Zoreaua“, piese din prima operă rock-simfonic ”Meşterul Manole“, cum ar fi ”Pe Argeş în jos“ sau ”Rugăciune către Domnul“, dar şi hituri bine cunoscute interpretate de Mircea Baniciu- ”Hanul ulciorului nesecat“ sau ”Eşarfă în dar“.

 

CITESTE SI: Ce s-a găsit în casa Stelei Popescu după moartea acesteia. Detalii care îți dau fiori reci pe șira spinării

Close
Închide
  Close