Mergi direct la conținut »
FOTO | Paris Hilton a anulat logodna cu Chris Zylka. Motivul pentru care vedeta s-a despărțit de actor Galerie foto
17imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Paris Hilton a anulat logodna cu Chris Zylka. Motivul pentru care vedeta s-a despărțit de actor

FOTO | Paris Hilton a anulat logodna cu Chris Zylka. Motivul pentru care vedeta s-a despărțit de actor

Cei doi erau împreună de ceva vreme și se logodiseră în luna ianuarie anului trecut, în Aspen, Colo. Paris Hilton a primit atunci un diamante în valoare de 2 milioane de dolari.  

O sursă apropiată cuplului a declarat că lucrurile dintre ei nu mai mergeau bine de ceva vreme și că Paris a pus capăt relației.

„S-a despărțit de el acum câteva săptămâni. Este ocupată cu munca și și-a dat seama că nu este bărbatul potrivit pentru ea. Ei aveau probleme de ceva vreme”, a spus sursa pentru TMZ.

În luna august apăruseră primele informații că este ceva în neregulă între Paris și Chris Zylka. Cuplul amânase atunci data nunții. O altă sursă a declarat atunci că nunta trebuia să aibă loc în noiembrie, dar Paris a mutat data în luna mai.

Hilton care a pierdut inelul de 2 milioane de dolari de la Chris în luna martie, în timp ce petrecea într-un club din Miami, se află acum în Dubai pentru a-și promova noul parfum.

Citeşte și: Paris Hilton a făcut spectacol în România. Peste 600 de persoane s-au distrat pe ritmurile muzicii electronice

FOTO HEPTA


Ce șanse are Simona Halep să câștige un titlu de Mare Șlem în 2019. Cotele româncei la cele patru turnee majore


 

Close
Închide
  Close