MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2017 16:06

Paula Chirilă și soțul ei fac mărturisiri. Detalii neștiute din viața prezentatoarei de la „Mireasă pentru fiul meu”

Distribuie

Paula Chirilă și soțul ei fac mărturisiri. Cei doi au vorbit despre relația dintre ei.

Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, au fost invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde au vorbit despre povestea lor de dragoste, total atipică.

Paula Chirilă și partenerul ei de viață, Marius Aciu, sunt împreună din anul 2005, dar nu au locuit împreună. Ea a stat la București, el la Cluj.

 

Paula Chirilă și soțul ei fac mărturisiri: unde a început povestea lor de dragoste

 

„Veneam eu la București. Nu am vrut să rămân la București pentru că îmi place mai mult la Cluj” , a spus el.

„Noi ne înțelegeam mult mai bine când stăteam la distanță. Acum, că ne vedem mai des, ne apucă. Acum experimentăm traiul la comun”, a adăugat ea.

„M-am mutat aici, în București, în august acum ceva vreme. Să tot fie un an și jumătate… Acum vreo 12-13 ani, lumea spunea despre ea că este prietena lui Marius Aciu, acum spune despre mine că sunt soțul Paulei Chirilă”, a afirmat Marius Aciu.

Paula Chirilă, alături de soțul ei, Marius Aciu

Paula Chirilă, alături de soțul ei, Marius Aciu

„Povestea noastră a început la Antenă, noi aici ne-am cunoscut. Ei  aveau o emisiune seara, înainte de Divertis, eu am dat un casting, am luat proba. El era scenarist la emisiune și și juca. Trofin e nașul nostru de cununie”, a mai spus Paula Chirilă.

„Mi-a stricat mie scenariul. Făcusem un scenariu despre o blondă și ea mi-a apărut cheală la casting. Mi-a plăcut mult de ea cheală. Avea mai puțin păr ca mine”, a completat-o soțul ei.

Citește mai multe despre marius aciu pe Libertatea.

Comentarii