Chiar dacă Paula şi Ovi au fost aleşi atât de juriu, cât şi de votul publicului, scandalul nu a ocolit Eurovisionul nici anul acesta. Luminiţa Anghel, ocupanta locului doi, e considerată responsabilă pentru moartea a 20 de fluturi.

4334-233192-23pozaluminitafluturi.jpg

4334-233193-23fluturetroides.jpg Paula şi Ovi Cernăuţeanu vor reprezenta România în semifinala Eurovision de la Oslo şi, dacă vor trece de aceasta, în finala concursului.

Cei doi au fost atât favoriţii publicului, cât şi ai juriului şi au câştigat preselecţia naţională, sâmbătă seara.

Dacă între concurenţi nu s-a iscat nici o ceartă, scandalul din acest an a apărut din cauza celor 20 de fluturi importaţi din Thailanda şi aduşi pe scenă de Luminiţa Anghel, care au sfârşit tragic, fiind arşi şi călcaţi în picioare de concurenţi. De altfel, şi Paula Seling a fost deranjată de fluturi, aceştia incomodând-o în timpul recitalului.


UPDATE
«Luminiţa a făcut un gest inuman şi ilegal»

Gestul Luminiţei Anghel  a stârnit mânia reprezentanţilor fundaţiei Vier Pfoten. “Folosirea unor vietăţi de orice fel în aceste condiţii este un gest inuman şi ilegal. Am dori să îi aducem la cunoştinţă doamnei Anghel că la mai toate hypermarketurile există confetti”, ne-a declarat Ruxandra Stoica, purtătoarea de cuvânt a fundaţiei.

Cristi Faur: «Cum să omori fluturi în direct?!»

Şi compozitorul Cristi Faur (foto) a criticat-o pe Luminiţa Anghel pentru momentul cu fluturii. “Cum e să cânţi refrenul «Save their lives» (Salvează-le vieţile) şi tu să omori fluturi, în direct, la TVR? Au vrut să facă ceva senzaţional şi a ieşit ceva înfiorător. Primii fluturi au fost scoşi cu aripile rupte, iar cei care au reusit să mai zboare şi-au stins ultimele bătăi de aripi în reflectoarele de mii de waţi… groaznic moment!”, spune Faur pe blogul lui. (Tatiana Solomon)


4334-233198-untitled7.jpgFostul senator PC Marius Marinescu (foto), cel care a iniţiat legea privind protecţia animalelor, act normativ ce a intrat în vigoare acum doi ani, consideră gestul cântăreţei Luminiţa Anghel unul total deplasat şi lipsit de responsabilitate. “Cine a avut ideea de a da drumul la fluturii ăia a făcut un gest de prostie. Nici un om normal la cap nu ar putea face aşa ceva. Ce exemplu dau ei copiilor? Să omoare vieţuitoarele, fie ele chiar şi insecte. Azi ucide insecte, mâine poate oameni!”, a spus Marinescu.

Ovi a lucrat cu producătorii lui Whitney Houston

Partenerului Paulei i se spune, simplu, Ovi, însă artistul are “identităţi” multiple, fiind cunoscut fie sub numele lui din buletin, Ovidiu Cernăuţeanu, fie sub “Ovidiu Jacobsen”, “Ovi Martin” sau “Bill Martin”. Povestea lui Ovi a început în urmă cu 34 de ani, în Botoşaniul natal.

4334-233195-ssasiovi.jpg

“Sunt mândru de originile mele. Botoşaniul e o localitate cu foarte multă verdeaţă, e oraşul copilăriei mele. Şi am avut una foarte frumoasă”, povesteşte cântăreţul pentru Botoşani Life. La doar 14 primăveri, Ovi câştiga deja primul premiu la un concurs naţional, “Florile Dragostei”.

Înainte de împlinirea majoratului, a plecat în primul turneu în afara ţării. În Germania, mai precis. Din păcate, a trecut graniţa ilegal şi a fost prins de nemţi şi aruncat în lagăr. Apoi a cântat în Japonia, la Tokyo, iar ulterior s-a stabilit în Norvegia. În 2006, Ovidiu era deja un nume în muzica scandinavă. Dobândise cetăţenia norvegiană, dar a decis că este momentul să ţintească mai sus.

S-a mutat în Los Angeles, unde a lucrat cu Preston Glass, unul dintre producătorii lui Whitney Houston. În 2009, el a reprezentat Norvegia la Cerbul de Aur, unde a câştigat Cerbul de Bronz şi premiul de Popularitate, iar acum va reprezenta România la Eurovision.4334-233199-untitled8.jpg

Mihai Alexandru: «Soluţia Paula-Ovi este bună»

“Este o misiune foarte greu de îndeplinit ca România să ajungă în finala mare anul acesta. Dacă a fost vreo greşeală, cred că ar fi cea din debut, când au fost selectate piesele finaliste. Aproape toate mediocre. Unii membri sunt total depăşiţi de eveniment, o muzică patriotico-uşoară-românească defilează încă în capul lor. Totuşi, soluţia Paula-Ovi e bună. Poate cea mai bună, bineînţeles dacă nu pun la socoteală piesa mea, interpretată de Alexa”, a spus compozitorul Mihai Alexandru.

4334-233222-untitled1.jpgGabriel Cotabiţă: «Să facem loc manelelor»

“Poate ar trebui să facem loc manelelor şi cântecelor de petrecere, care cred că ar fi mult mai bune şi sigur ne-ar clasa pe locuri fruntaşe în preferinţele europene”, spune Gabriel Cotabiţă pe propriul blog, referindu-se ironic la Eurovision.

Vezi materialul pe larg aici: Cotabiţă: „Poate ar fi mai bine să trimitem manelişti la Eurovision”


4334-233196-untitled5.jpgCe spun «marii învinşi»

Cătălin Josan: «Am avut mari emoţii»4334-233197-untitled6.jpg

“Am avut mari emoţii, deşi am mai participat şi în alţi ani. Nu am putut să votez, dar lumea mă sună şi îmi spune că a reuşit”.

Anda Adam: «Atmosfera…bestială»

“Noi ne-am simţit minunat pe scenă. Atmosfera… bestială. Cei de la TVR şi-au dat silinţa şi au ţinut cont de tot ce i-am rugat. Nu am nimic să le reproşez în acest sens. Cât despre voturile publicului… No comment!”.


Ce zic românii

4334-233200-untitled9.jpg4334-233201-untitled10.jpg«Are o voce impecabilă»

Alina M, 20 de ani, casier: “Paula are o voce impecabilă. E una dintre cele mai bune soliste din România”.

«S-a făcut dreptate»

Daniel Stroe, 27 de ani, manager: “S-a făcut, în sfârşit, dreptate. Participă cineva care chiartrebuie să ne reprezinte”.


Ascultă piesa Paula Seling & Ovi – Playing with fire

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
PARTENERI - GSP.RO
Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
BOMBĂ! Singura soluție SALVATOARE pentru ieșirea României din criza sanitară. Rafila a făcut anunțul
Playtech.ro
BOMBĂ! Singura soluție SALVATOARE pentru ieșirea României din criza sanitară. Rafila a făcut anunțul
Ce restricţii vor avea, de luni, românii nevaccinaţi anti-Covid-19
Observatornews.ro
Ce restricţii vor avea, de luni, românii nevaccinaţi anti-Covid-19
Horoscop 21 octombrie 2021. Săgetătorii s-ar putea să se confrunte cu situații neplăcute la serviciu
HOROSCOP
Horoscop 21 octombrie 2021. Săgetătorii s-ar putea să se confrunte cu situații neplăcute la serviciu
Protest inedit la Roma. Fostele stewardese de la Alitalia s-au dezbrăcat în centrul capitalei în semn de protest
Știrileprotv.ro
Protest inedit la Roma. Fostele stewardese de la Alitalia s-au dezbrăcat în centrul capitalei în semn de protest
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Telekomsport
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele
PUBLICITATE
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele