MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 06:58

Paula Seling, detalii neașteptate despre viața ei. “Este un pic deplasată abordarea“

Distribuie

 Paula Seling, detalii neașteptate despre viața ei. Este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, însă pentru a ajunge acolo unde și-a dorit, Paula recunoaște că a muncit foarte mult. Vedeta a povestit cum a foste drumul spre succes pentru ea.

„Succesul pe plan profesional are legătură cu a cânta în cât mai multe locuri, a cânta cât mai multe piese bune, iar din punct de vedere personal a avea succes personal cred că este un pic deplasată abordarea, dar cred că este să fii fericit, să îţi găseşti persoana care să te iubească şi să o iubeşti, să ai o familie frumoasă, împlinită şi să zâmbeşti în fiecare zi. A fi fericit înseamnă să ai succes”, spune Paula Seling pentru Antena Stars.  „Eu zic, vital este să munceşti asiduu pentru devenirea ta, personală”, a mai  spus artista.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la concursul Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

Citește și

EXCLUSIV/ Motivul pentru care Pepe și-a scos la vânzare barul din buricul Capitalei! ”Am alte planuri cu banii”

 

Citește mai multe despre cariera și Vedete pe Libertatea.

Comentarii