De Andreea Romaniuc Archip,

Monica Roșu a luat primul contact cu sportul în casă. Mama ei, mare admiratoare a Nadiei Comăneci, și-a dorit enorm ca fiica ei să calce pe numele „Zeiței de la Montreal”.

Nadia Comăneci Foto: Hepta

„Mama este născută în același an cu Nadia, iar mamei i-a plăcut gimnastica. Ea, din păcate, nu a avut posibilitatea s-o practice, așa că a spus că dacă va avea o fetiță, o va îndruma sau o va învăța acasă câteva elemente. Am apărut eu în peisaj, le-am învățat, mi-a plăcut, iar selecția a fost făcută la grădiniță. De la grădiniță, practic, am plecat către sala de gimnastică și nu îmi pare rău, chiar nu regret”, a povestit, pentru Libertatea, Monica Roșu.

Monica Roșu Foto: Vlad Chirea

Vrea înapoi – nu pe bârnă, pe micul ecran!

Practicarea unui sport de performanță încă din copilărie a format-o și a determinat-o pe Monica Roșu să își urmărească îndeaproape țelul.

„Chiar dacă a fost greu, am amintiri foarte frumoase, sunt ceea ce sunt astăzi. Sportul m-a învățat să fiu disciplinată, să muncesc foarte mult, să am determinare, să nu renunț, chiar dacă e foarte greu și îți vine să spui, dimineața, ah, nu, astăzi nu am chef! Trebuie să o faci pentru tine!”, ne-a mărturisit ea.

Monica, 32 de ani, s-a retras din activitatea competițională în 2005, după o accidentare. O vreme a fost prezentatoare TV și speră din tot sufletul să se întoarcă pe micul ecran cât mai curând.

Citeşte şi:

Învinuită că n-a reflectat căderea Guvernului Dăncilă, șefa TVR acuză un membru din CA de partizanat cu PNL și că a comandat angajări în postul public! Liviu Brătescu: „Nu am cerut niciodată asta”

Ministerul Sănătății, acuzat de un deputat USR de fraudă de sute de mii de euro la achiziția vaccinurilor antigripale. Sorina Pintea respinge vehement acuzațiile: „Îl voi da în judecată pentru afirmații calomnioase”

Atletul Albanez! Pravălia de dulciuri cu nume ciudat, singura afacere privată care a rezistat regimului comunist. Ceaușescu a băut aici bragă cu Charles de Gaulle!

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile