Plecând de la ideea artistului, regizorul Dan Petcan și echipa sa au reușit să transpună în imagini lupta unor lumi diferite, street-dance și flamenco, pasiunea fiind puntea de legătură între cele două stiluri diametral opuse. Iar dacă până acum Pepe a fost rol principal în toate videoclipurile sale, de data aceasta artistul a ales să își exprime sentimentele cu ajutorul a doi dansatori excepționali, Dydy și Lucas Molina, mixul perfect între cele două planuri ce compun povestea clipului.

“Da Sau Nu” este o declarație de dragoste iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fără a fi nevoie de cuvinte. Dydy și Lucas au fost extraordinari la fel cum și fetele de la Trouble și Bruce alături de echipa sa au completat perfect atmosfera fierbinte creată de “lupta” celor doi “actori” principali. Sunt mai mult decât încântat de ceea ce a ieșit mai ales că este exact ceea ce am gândit atunci când am scris ideea de bază”, a declarat Pepe.
Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore în două locații, un club din centrul Bucureștiului și în “Orașul Părăsit”, o fostă platformă industrială, abandonată de ceva ani.