Mergi direct la conținut »
Pepe, un soț generos. I-a deschis soției un studio de machiaj de câteva mii de euro, de ziua ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pepe, un soț generos. I-a deschis soției un studio de machiaj de câteva mii de euro, de ziua ei

Pepe, un soț generos. I-a deschis soției un studio de machiaj de câteva mii de euro, de ziua ei

Pepe nu se uită la bani când vine vorba de soția lui. După ce i-a dat de lucru deschizându-i o grădiniță, ieri i-a făcut cadou și un studio de machiaj, ca să aibă unde-și exersa pasiunea.

De Ana Maria Păsat,

Ziua de naștere a Ralucăi are o semnificație aparte pentru familia Pascu: pe 18 aprilie, în urmă cu 7 ani, Pepe s-a cununat civil cu mama fiicelor sale.

Vreme de câțiva ani, cei doi au sărbătorit cu mare fast dublul eveniment, însă anul acesta au renunțat la petrecerile pompoase în favoarea unei reuniuni intime, pentru că a vrut să-i aibă alături doar pe cei foarte dragi. „Așa a vrut Raluca. Abia a fost ziua Rosei, o să vină și Paștele. A zis că nu mai este cazul de încă o petrecere”, a mărturisit Pepe pentru Libertatea.

„Studioul de machiaj e doar pentru ea și câteva prietene. E unul cu circuit închis”

Chiar dacă Raluca nu i-a cerut nimic, Pepe a știut ce-și dorește ea cel mai mult și s-a dat peste cap pentru a-i îndeplini visul. Așa că i-a deschis un studio de machiaj, în care a investit câteva mii de euro ca să iasă ca la carte, cu dotări moderne și design pe măsură. Și, în plus, i-a cumpărat o bijuterie superbă, pe care soția lui o admira de mult timp.

„Studioul de machiaj e doar pentru ea și câteva prietene. E unul cu circuit închis. Raluca a făcut cursuri, și-a luat și diplomă. Îmi place că este foarte talentată. Machiajul este însă doar ca o pasiune, grădinița este prioritară”, ne-a explicat Pepe, adăugând că, prin pasiunea ei, Raluca l-a scutit de plata make-up artiștilor când are nevoie să fie machiat: „Raluca m-a machiat de mai multe ori, pentru videoclipuri și pentru emisiuni. Și-mi place ce a ieșit”.

Citește și: 

Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!

 

Close
Închide
  Close