De Florian Gheorghe,

Cu mama și tatăl dând măsura talentului lor pe scenă, nu-i de mirare că Petru Călinescu a ales să meargă în viață tot pe drumul artei. Singura diferență este că dacă Florin și Ana Maria Călinescu au ales actoria, el a ales muzica.

Petru Călinescu formează, cu Maximilian Muntean, singura trupă de jazz și swing, New Vegas Show, un proiect muzical elegant, gândit ca un omagiu adus muzicii americane a anilor 40-50. Cei doi cântă melodii făcute de Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald.

Maximian Muntean și Petru Călinescu (stânga)

Petru și Maximilian se știu din clasa I, când au devenit colegi, iar colaborarea lor muzicală a-nceput, timid, cu serbările de sfârșit de an din școala generală. Apoi, cei doi s-au regăsit la o întâlnire festivă prilejuită de absolvirea liceului.

Acum, amândoi sunt cântăreți profesioniști – Maximilian Muntean a absolvit Școala de Artă București, iar Călinescu jr, Liverpool Institute for Performing Arts, sub îndrumarea marelui muzician britanic Sir Paul McCartney.

Cu proiectul New Vegas Show s-au făcut auziți ani buni în cluburi, la seri de jazz organizate pentru cunoscătorii genului, dar de vreun an, Petru și Maximilian au intrat și-n zona evenimentelor private cu ștaif, acceptând să cânte la nunțile unde este impusă o etichetă. Adesea, prestează chiar la petrecerile de acest fel organizate în localul tatălui său din Parcul Herăstrău.

Citeşte şi:

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism