MENIU CAUTĂ

Pisi din „Inimă de țigan”, pentru prima oară cu băiețelul ei la tv. Cum arată Dana Hauer la 34 de ani

Distribuie

Pisi din „Inimă de țigan”, pentru prima oară cu băiețelul ei la tv. Actrița care a făcut senzație în celebra telenovelă românească a împlinit recent 34 de ani și a sărbătorit alături de familie și prieteni.

Dacă atunci când a devenit celebră era foarte slabă și sexy, acum, actrița Dana Hauer a apărut în fața publicului cu câteva kilograme în plus, însă mai fericită ca niciodată. Este mamă și soție și are viața pe care și-a dorit-o.

Dana Hauer

Blonda a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a venit însoțită de băiețelul ei. Fosta actriță din Inimă de țigan a povestit cum a petrecut de ziua ei, dar și ce cadouri a primit.

pisi din Inima de tigan

„Am primit parfumuri, flori, bani. Am avut în jur de 40 de invitați. Ne-am distrat, a fost foarte frumos”, a spus ea. În primăvara anului trecut, Dana Hauer a născut un băiețel perfect sănătos.

După ce s-a retras din televiziune, blonda a încercat să se reprofileze, a făcut cursuri de machiaj și a pus la cale un proiect de bancuri cu trupa ”Alo, băieții”. Între timp, Dana s-a căsătorit și locuiește în Râmnicu Vâlcea. În Inimă de țigan, telenovela care a făcut istorie în urmă cu 10 ani, Dana Hauer a fost cea care a interpretat rolul lui Pisi, o tânără fițoasă care avea o relație cu un bărbat mai în vârstă, Gigi Dumbravă, jucat de Florin Zamfirescu.

Citește și

Video EXCLUSIV/ Crina Matei e considerată spărgătoare de petreceri: ”Mă retrag devreme”

Citește mai multe despre Dana hauer și telenovelă pe Libertatea.

Comentarii