Mergi direct la conținut »
POKEMON GO! Motivul halucinant pentru care Oana nu-și descarcă aplicația care l-a băgat pe Viorel Lis în spital
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > POKEMON GO! Motivul halucinant pentru care Oana nu-și descarcă aplicația care l-a băgat pe Viorel Lis în spital

POKEMON GO! Motivul halucinant pentru care Oana nu-și descarcă aplicația care l-a băgat pe Viorel Lis în spital

În urmă cu câteva zile, Viorel Lis a fost lovit de un tânăr care căuta Pokemoni, fiind captivat de aplicația care face mari furori în întreaga lume. Fostul edil al Bucureștiului a ajuns la medic, având pe lângă răni fizice și o formă de amnezie temporară.

De Denisa Macovei,

oana_viorel_lis_02_07719e46c0

Starea de sănătate a lui Viorel Lis, ajuns la vârsta de 72 ani, nu este una prea bună, așa că accidentul i-a agravat condiția fizică și psihică și mai tare. Soția lui a povestit că în urma loviturii, Viorel s-a ales cu o amnezie, care nu a trecut de la sine nici la trei zile de la nefericitul accident. Speriată, dar mai ales șocată de situație, Oana Lis nici nu vrea să mai audă de celebra aplicație POKEMON GO.

oana-lis_33_173fcfaae3.jpg

 „Mi se pare o porcărie de joc. Nu îl înțeleg. Dacă câștigam bani din asta mai înțelegeam, dar așa. Ce? Trebuie să plătesc eu ca să joc? Niciodată”, a declarat Oana Lis pentru LIBERTATEA, completând că starea lui Viorel a rămas la fel după accidentul de la Constanța. „Viorel este la fel, cam amețit. Nu își aduce nici acum aminte ce i s-a întâmplat. Ne-am întors de la Constanța și nu cred că o să mai plecăm prea curând pentru că Viorel nu are voie să stea la soare”, a mai spus soția fostului edil.

 
 
Close
Închide
  Close