Mergi direct la conținut »
Povestea incredibilă de iubire dintre Shady și Larisa de la Exatlon. Modul neobișnuit în care s-au cunoscut | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Povestea incredibilă de iubire dintre Shady și Larisa de la Exatlon. Modul neobișnuit în care s-au cunoscut | FOTO

Povestea incredibilă de iubire dintre Shady și Larisa de la Exatlon. Modul neobișnuit în care s-au cunoscut | FOTO

Povestea de iubire dintre Larisa Vasile și soțul ei, Shady, a reprezentat primul „Exatlon” al vieții tinerei atlete. Au parcurs împreună un traseu dinamic și au avut o "finalizare" cu emoții uriașe, ca în cadrul celebrului concurs televizat.   Larisa, care face parte din echipa Faimoșilor de la Exatlon România,  și Shady sunt căsătoriți de opt ani și de atunci trăiesc o continuă lună de miere. Din ziua în care s-au cunoscut, cei doi au devenit suflete-pereche, între ei fiind o conexiune care nu s-a estompat cu trecerea timpului. Șederea Larisei în Republică Dominicană, la „Exatlon”, reprezintă cea mai lungă perioadă de când cei doi stau despărițiți unul de altul.

De Dana Aramă,

Însuși felul în care cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut a fost unul neobișnuit.

 „Mătușa Larisei e foarte apropiată familiei mele. Eu nu știam de Larisa și nici ea nu mă cunoștea, dar odată a intrat mătușă Larisei pe contul meu de Messenger și a vorbit cu ea. Și a rămas contul Larisei în lista mea de contacte și așa am început să vorbim pe internet”, povestește Shady.

Cei doi au comunicat prin mesaje 6 luni. Larisa, pe care Diana Belbiță o vede în finala Exatlon România, a fost era în România, iar Shady în Dubai. „În ultimele două luni, cel puțin, nici măcar nu mai închideam Messenger-ul. Chiar dacă eram acasă, la serviciu, o aveam mereu pe Larisa cu mine online”, își amintește cu drag de acea perioadă, Shady.

În 2010, pe 16 august, Larisa și Shady s-au întâlnit pentru prima dată, în Iordania, și în a opta zi erau deja soț și soție. Cererea în căsătorie a fost atipică pentru zilele noastre. Larisa și Shady stăteau în camere separate, în casa tatălui lui Shady. Într-o dimineață, Shady i-a spus Larisei să meargă undeva să bea o cafea împreună, doar ei doi.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 

Acela a fost momentul în care a cerut-o de soție. „A spus DA din prima, nu s-a gândit. A venit special pentru mine în Iordania. Noi suntem de opt ani în luna de miere!”, se emoționează Shady. S-au plimbat peste tot. Au călătorit în Siria, Iordania, Oman, în Emiratele Arabe, Elveția, Austria, Germania și au petrecut timp aproximativ o lună în fiecare țară.

Larisa este o persoană romantică, timidă și onestă și în viață de familie. De altfel, exact aceste calități l-au cucerit pe soțul atletei de la „Exatlon”.

 „M-a cucerit cu felul ei de a fi, ca persoană, are foarte multe calități. Eu nu am mai întâlnit o persoană precum Larisa în viața mea. Nu minte, absolut deloc, indiferent de ce s-ar întâmpla, este timidă și foarte romantică. Mă topesc când pune flori pe pat de exemplu, sau când îmi lasă mesaje scrise de mână, prin toate colțurile casei”, a mai spus Shady.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

Close
Închide
  Close