MENIU CAUTĂ

Povestea numelui fetiței Andrei și a lui Cătălin Măruță. De ce au ales să o cheme Eva Maria Ioana | FOTO

Distribuie

 Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță are trei prenume. Toate acestea au o semnificație aparte pentru cele două vedete.

 

Cântăreața Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiat care se numește David și o fetiță pe care o cheamă Eva. De fapt, fiica celor do are trei prenume, Eva Maria Ioana, însă părinții ei obișnuiesc să o strige Eva.

Toate cele trei prenume ale fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță au o semnificație aparte, potrivit andraonline.ro.

 

 

Astfel, Eva a fost ales de Andra și Cătălin Măruță chiar înainte de nașterea fiicei lor.  Andra și Cătălin Măruță au simțit că i se potriveste chiar înainte de a veni pe lume și, fără să își propună asta, este și numele pe care îl folosesc cel mai des.
Maria și Ioana, spre deosebire de Eva, reprezintă o moștenire aparte de familie. Mai exact, Cătălin Măruță și-a numit astfel fiica în amintirea bunicilor. Maria este bunica din partea tatălui, iar Ioana este cea din partea mamei, care de altfel l-a și crescut. Acestea i-au oferit iubire nemărginită și lectii prețioase de viață.Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Citește mai multe despre dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii