MENIU CAUTĂ
09 Dec. 2013 14:38

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | PROCONSUL lansează „Vine Crăciunul fără tine”, alături de LUCIA DUMITRESCU

Distribuie

„Vine Crăciunul fără tine…” este prima colaborare a trupei cu tânăra și talentata Lucia Dumitrescu și este compusă de Robert Anghelescu și Dragoș Dincă și produsă în studioul Proconsul, R.A.I. Versurile poartă semnătura Mirelei Fugaru și spun o poveste frumoasă și sensibilă cu o încărcătură emoțională aparte, fiind compuse de Mirela într-un moment delicat din viața sa, ca o dedicație pentru soțul ei, Cornel Fugaru.
Colaborarea Luciei cu Proconsul își are începuturile în 2010, când artista a câștigat premiu I la secțiunea creație a Festivalului Mamaia, cu piesa „La umbra ta” compusă de Robert Anghelescu și Dragoș Dincă. Deși au mai cântat pe aceeași scenă împreună, piesa ”Vine Crăciunul fără tine” este un vis împlinit al Luciei, acela de a avea o piesă înregistrată cu trupa ei preferată, Proconsul. ”Pentru mine, colaborarea de anul acesta, pentru piesa „Vine Crăciunul fără tine…”, este ca un mult așteptat cadou de la Moș Crăciun, cu atât mai mult, un vis devenit realitate. Cred că orice artist visează să cânte măcar o dată pe aceeași scenă cu trupa lui preferată… Moș Crăciun a fost foarte darnic cu mine și mi-a auzit dorințele,  pentru că eu nu doar am cântat cu trupa mea preferată pe aceeași scenă, dar am și lucrat o piesă de duet cu Proconsul, în studio, piesă care va rămâne permament în repertoriul nostru” declară Lucia Dumitrescu.
Pentru Proconsul , 2013 a fost un an plin de realizări profesionale. În februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, trupa pop-rock a lansat single-ul ”No matter what”, piesă care a dat și numele albumului  lansat pe 9 mai și numele turneului național, ”No matter what Tour”. Tot în 2013, Proconsul a avut o serie de colaborări muzicale inedite precum cea cu Dana Nălbaru și a fost cap de afiș al turneului național Mix Music Evo.
Trupa Proconsul (în componența Dragoş Dincă – chitară şi voce,Valentin Petricenco – tobe, Bogdan Marin( Bodo) – voce, Robert Anghelescu – clape şi voce, Robert Ursache – chitară bas, Liuben Gordievski – clape) promit fanilor pe 2014 un an la fel de încărcat de surprize muzicale.
”Dorim tuturor fanilor noștri Sărbători luminate și promitem un 2014 cel puțin la fel de bogat muzical! Iar la sfârșitul lunii ianuarie vă așteptăm la ultimul concert Proconsul din cadrul turneului ”No matter what”!” declară Bodo.

Comentarii