MENIU CAUTĂ
04 Dec. 2014 10:11

PREMIERĂ | Vulpix lansează piesa ”Banii Mei” (cu Gecko)

Distribuie

Piesa spune povestea clasica a omului de rand care in fiecare zi alearga in toate partile dupa bani. Si de parca aceasta goana nebuneasca nu ar fi de ajuns, primim zilnic telefoane de la diversi oameni sau institutii care ne instiinteaza ca avem de achitat datorii, facturi si alte lucruri de genul acesta care ne „infrumuseteaza” viata. Vulpix, (originar din Caransebes) si-a inceput cariera in anul 2008, si in timp s-a adaptat unor stiluri muzicale variate, dar care aveau la baza hip-hop-ul. A lansat pana acum 2 albume, ce vor putea fi downloadate in curand de pe site-ul www.voicesmedia.ro.
In anul 2010 a scos primul sau material care se numeste „Eu plec, tu ramai”, ce contine 13 track-uri iar in 2011 lanseaza cel de-al doilea album „Pamant” ce insumeaza 10 track-uri. De asemenea, artistul are la activ doua videoclipuri filmate, montate si regizate de Sergiu Nicula (Sega). In prezent lucreaza la cel de-al treilea album si totodata primul sau proiect muzical major, avand invitati pe Cosy, El Nino, Gecko si multi altii.
Versurile melodiei „Banii mei” au fost scrise de Vulpix si Gecko, productia este realizata de Dallas, mixingul si masteringul a fost efectuat de Bunicu’ Magic, artworkul apartinand lugojeanului Catalin Cristea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii