MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 09:14

Prezentatoarea Bianca Ioniță revine la TV după trei ani de pauză. „Niciodată nu voi putea face altceva”

Distribuie

Bianca Ioniță revine pe micile ecrane. După trei ani de pauză, vedeta va prezenta din nou știri.

Bianca Ioniță este cunoscută telespectatorilor de la posturile de televiziune Pro TV, Național TV și Kanal D. În anul 2015, vedeta a decis să ia o pauză odată cu nașterea fiicei ei, Eva.
După ce a lipsit trei ani de pe micile ecrane, Bianca ioniță revine la TV. Potrivit okmagazine.ro, Bianca Ioniiță a mers la un casting pentru principalul buletin de știri difuzat în weekend la B1 TV și a fost aleasă ca prezentatoare. Astfel că de vineri până duminică, începând cu ora 15:00, aceasta va prezenta buletinele de știri de după amiază și seară, inclusiv pe cele din prime-time.

„Mă bucur că revin la pupitrul știrilor, mi-a fost foarte dor. Niciodată nu voi putea face altceva decât știri, asta fac de la 17 ani. Nu pot considera asta o muncă, pentru că o fac cu plăcere”, a declarat Bianca ioniță pentru sursa mai sus-menționată.

Bianca Ioniță s-a născut pe 10 octombrie 1978 în Bucurest și este absolventă a Universității Media (Regie-Film) și a Facultății de Filosofie și Jurnalism.


Citește și:

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Citește mai multe despre Bianca Ioniță și TV pe Libertatea.

Comentarii