MENIU CAUTĂ
15 Mar. 2013 14:50 , de Magdalena Duru

Prietena Micăi, declarații SFÂȘIETOARE: „Nu o vom uita niciodată! E ÎNGERUL care ne unește pe toți cei care am trăit magia ABRACADABRA”

Distribuie

"Mica a fost sufletul nostru,al echipei Abradacabra și uite că acum vorbim de ea la trecut.  
Nu știu cum să spun,  e o chestie aproape senzorială, niște legături aproape frățești între noi. Să stai 10 ani de zile cu aceiași oameni, în fiecare zi, să împarți și bune și rele, practic fiecare a contribuit la formarea celuilalt.

Mica a făcut parte din viața noastră și va face parte în continuare, pentru că nu o vom uita niciodată. Ne-am fi dorit să știm despre problemele ei. Am fi ajutat-o cum am fi putut, normal ne-am fi dorit din tot sufletul să știm!

Mi se pare că este un vis urât care nu se termină și bineînțeles că toți purtăm în suflet durerea că nu va mai fi printre noi omul ăsta care a fost foarte bun, care ne-a dăruit foarte multe. Mica este îngerul care ne unește, din nou, pe toți cei care au trăit magia Abracadabra”, a declarat Oana Tache, prietena Micăi, vineri, pentru emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă Tv.

A dat succesul scenei pe studiu

Mica, pe numele ei Michaela Niculescu, a făcut parte 10 ani din echipa „Magicianului” Mihai Râlea, de la „Abracadabra”.
Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei.

Mica a știut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui,  nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor. În luna ianuarie a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar joi inima i-a cedat.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii