Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Declarație absolut surprinzătoare a soțului Danei Săvuică, după divorț: ”Nici acum nu știu motivele, ea a luat decizia”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Declarație absolut surprinzătoare a soțului Danei Săvuică, după divorț: ”Nici acum nu știu motivele, ea a luat decizia”

Răzvan Stanciu, fostul soț al Danei Săvuică, a povestit cum a primit vestea că urma să pună punct unei căsnicii, de 25 de ani.

De Ana Maria Păsat,

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat, în luna decembrie, la notar, după o relație de 25 de ani, iar vedeta abia acum a făcut public acest lucru, dezvăluit însă în premieră, de Libertatea, încă de anul trecut. Și tot în premieră, fostul soț al acesteia a vorbit despre cum s-au derulat faptele. ”Sincer, nici acum nu știu care au fost motivele. Ea a luat această decizie, după 25 de ani de relație, m-a anunțat, pur și simplu, că vom divorța. În luna noiembrie am vândut casa (n.r. o vilă de lux dintr-o zonă selectă a Capitalei), iar în decembrie am divorțat. Totul s-a întâmplat foarte repede”.

Nu exclude o posibilă împăcare

Răzvan Stanciu a mai spus că-i posibil chiar să se și împace cu fosta sa soție: ”În viață nu se știe niciodată, poate ne împăcăm… Sau cine știe, dacă îmi sucește altcineva mințile, deși nu cred că-i cazul”.

dana_savuica_3_72664300_7af2d1dad0.jpg

Săvuică a renunțat la numele de Stanciu

După ce au vândut vila, fostul soț al vedetei s-a mutat cu chirie, într-un apartament în Piața Victoriei, dar intenționează să-și cumpere o casă. În ceeea ce-o privește pe Dana Săvuică, aceasta a renunțat la numele de Stanciu. ”Oricum nu l-a folosit niciodată, decât pe facebook”, a spus acesta.

Close
Închide
  Close