MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2018 12:47

Prima declarație de dragoste publică pe care Tristan Tate i-o face Biancăi Drăgușanu. Mai clar de atât nu se poate

Distribuie

Tristan Tate i-a făcut prima declarație de dragoste publică Biancăi Drăgușanu, actuala lui parteneră de viață.

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu sunt îndrăgostiți lulea. Tânărul amorez al prezentatoarei de televiziune i-a declarat dragostea public acesteia.
„Te iubesc, frumoasa mea, Bianca Drăgușanu”, este declarația de dragoste pe care Tristan tate i-a făcut-o Biancăi Drăgușanu pe contul lui de pe o rețea de socializare.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Bianca Drăgușanu apare la o terasă, cu cățelușa ei în brațe.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie care face cât o mie de cuvinte. A fost surprinsă la restaurant alături de Tristan Tate, pe care îl îmbrățișează cu foc, gesturl ei tandru arătând cât de îndrăgostită este.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”


 

Citește mai multe despre tristan tate, Cuplu și declaratie de dragoste pe Libertatea.

Comentarii