Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez au trecut recent printr-o adevărată tragedie, după ce unul dintre gemeni s-a stins din viață la naștere. Iubita fotbalistului era însărcinată cu gemeni, însă doar fetița a supraviețuit.

În octombrie 2021, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Luni, 18 aprilie, cei doi au anunțat că băiatul a murit la naștere.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare.

prima-imagine-cu-fiica-lui-cristiano-ronaldoIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre”

În urmă cu doar câteva ore, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez au postat o fotografie de familie pe Instagram, imagine în care apare și fetița cuplului.

„Casă, scumpă casă. Gio și fetița noastră sunt împreună cu noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Suportul vostru este important și am simțit dragostea și respectul pentru familia noastră. Acum este momentul să ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Urmărește-ne pe Google News