Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Primele imagini de la Asia Express, sezonul 3. Vedetele au ajuns în Filipine

Vedetele au ajuns în Filipine și sunt gata de aventura Asia Express. Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Răzvan Fodor, Chef Bontea, Nico şi fiica ei, Florin Ristei şi fratele lui, Speak şi iubita lui, Ştefania, Adda şi soţul ei, Cătălin, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea şi Mario Fresh se află acum într-un sat,  lângă Manila și au publicat deja primele imagini pe contul de Instagram.

De Livia Lixandru,

Chef Sorin Bontea a postat, pe Instagram, câteva imagini din Filipine.

„Deocamdată vedem care este treaba prin Filipine. Presimt că în scurtă vreme rămân fără telefon şi plec la autostop’, a scris Bontea pe Instagram.

Și Răzvan Fodor a postat imagini pe contul de socializare. „Am ajuns după aproape 30 de ore undeva la sud de Manila, după 13 ore de la Istanbul şi alte două ore de la Bucureşti la Istanbul.

Suntem în Filipine, într-o zonă ploioasă, umezeala pe care o ştiu, căldură mare. Probabil, aceasta este ultimul video pe care îl fac.

Contul meu va fi luat cu asalt de către nevastă-mea, care va primi din partea producţiei nişte poze, din când în când şi va mai posta pe pagina mea de Instagram. Până atunci, vă pup, uraţi-mi baftă!’, a spus el, potrivit VIVA!.

Carmen Grebenişan, care face echipă cu Alina Ceuşan în Asia Express – Drumul Comorilor, a simţit deja ce înseamnă această competiţie  dură

„Am mers în spatele hotelului să facem nişte exerciţii şi m-am umplut de furnici roşii pe picioare. Nu ştiam ce mă pişcă aşa tare şi când am verificat, eram într-un muşuroi. Aventura a început! Stăm cu mari emoţii că nu ştim când începe totul.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava

 

La un moment dat, am adormit puţin şi a sunat telefonul. Ne-am speriat, am crezut că începe, verificam dacă avem bagajul făcut… Nu ştim ce se va întâmpla!’, a spus Carmen.

Oase, coprezentator la Asia Express

După ce a trecut cu brio prin experiența de concurent, Oase va începe de data asta o nouă aventură.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.

Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.

Close
Închide
  Close