Mergi direct la conținut »
Prin ce suferință a trecut Nuami Dinescu din cauza unui cățel. "Cineva i-a pus antigel în carne"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prin ce suferință a trecut Nuami Dinescu din cauza unui cățel. „Cineva i-a pus antigel în carne”

Nuami Dinescu a trecut prin momente dureroase după ce cineva i-a otrăvit unul dintre căței.

De Dana Aramă,

Actrița Nuami Dinescu, care a slăbit mult în ultima perioadă de timp, este cunoscută ca fiind mare iubitoare de animale.

Nuami Dinescu, care a comentat despre veniturile artiștilor, a povestit la emisiunea  „Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars, despre momentul când unul dintre cățeii pe care îi avea a fost otrăvit cu antigel.

„Aveam doi câini şi şase pisici acasă. Cei doi erau bătrâni. Caucazianul îmi murise cu şase luni în urmă.

A murit pentru că cineva a pus antigel în carne. A pus intenţionat. Pe Str. Polonă. Era o bucăţică mică. Mi-am dat seama că a luat ceva de jos, l-am scuturat bine, dar apucase să o înghită.

Şi, în trei săptămâni, câinele meu a murit. I-am dorit… numai de bine! Să pui otravă, să pui antigel, ca să omori un câine… Mare om, mare caracter!”, a declarat Nuami Dinescu, cea pe care telespectatorii o știu drept tanța lui Teo, de pe vremea când aceasta făcea emisiune împreună cu vedeta de televiziune Teo Trandafir.


Citește și: REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură”


 

Close
Închide
  Close