Mergi direct la conținut »
Nuami Dinescu, despre veniturile artiștilor. "I-am zis că eu ciuciu pensie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nuami Dinescu, despre veniturile artiștilor. "I-am zis că eu ciuciu pensie"

Nuami Dinescu, despre veniturile artiștilor. „I-am zis că eu ciuciu pensie”

Actrița Nuami Dinescu a comentat pe marginea pensiilor artiștoilor cu unul dintre marii cântăreți ai generației de aur, Gabriel Dorobanțu.

De Dana Aramă,

Nuami Dinescu, care a slăbit din motive medicale, s-a făcut cunoscută la nivel național după ce a fost asistenta prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir și i-a dat viață personajului Tanța.

Nuami Dinescu, care a dezvăluit într-un interviu cum și-a primit numele, a făcut dezvăluiri pe contul său de pe o rețea de socializare.

Actrița și prezentatoarea de televiziune a mărturisit că a avut o discuție despre pensiile artiștilor cu renumitul cântăreț gabriel Dorobanțu.

„Gabriel Dorobanțu căruia, i-am cântat „să nu vii iar să mă cauți!”… Ce să vă zic, Gabi mi-a luat o piatra de pe inimă; vorbeam de pensiile „fabuloase” ale artiștilor, i-am zis că eu ciuciu pensie și știți ce mi-a zis?

Sa nu-mi fac griji, că, dacă nu o să fie nimeni să mă ajute la bătrânețe, o să mă ajute el, îmi dă el bani de-o pâine, de un lapte. Plus că știe să pună murături, mămăligă cu murături merge la fix, el stie să le facă pe amândouă!”, a spus Nuami Dinescu.


Citește și: INTERVIU/ Igor Dodon, președintele Republicii Moldova: „Nu sunt antiromân. Sunt, categoric, antiunionist” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close