Mergi direct la conținut »
Dezvăluiri despre tensiunile dintre Prințesa Diana și sora Prințului Charles: „Îmi amintesc că spunea: «Dacă Anne e acolo, eu nu merg»”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Dezvăluiri despre tensiunile dintre Prințesa Diana și sora Prințului Charles: „Îmi amintesc că spunea: «Dacă Anne e acolo, eu nu merg»”

Dezvăluiri despre tensiunile dintre Prințesa Diana și sora Prințului Charles: „Îmi amintesc că spunea: «Dacă Anne e acolo, eu nu merg»”

În cel mai nou documentar despre familia regală britanică, jurnaliștii dezvăluie faptul că Diana și cumnata sa, prințesa Anne, au avut o relație rece, scrie Daily Mail.

Jurnalistul Jeremy Paxman, specializat în familia regală, a povestit despre relațiile complicate dintre copiii reginei și consorții lor. El a dezvăluit că prințesele Anne și Diana nu se înțelegeau.

În ciuda faptului că Diana a fost iubită de public și a fost numită „prințesa poporului”, se pare că Anne, sora lui Charles, nu era printre cei care o plăceau.

„Îmi amintesc că Diana spunea: «Dacă Anne e acolo, eu nu merg», pentru că Anne spunea mereu ceva tăios la adresa ei”, a povestit jurnalistul.

„Prințesa Anne nu avea timp pentru Diana, nu-i plăcea cum își făcea datoria regală și modul în care folosea mass-media pentru a se promova în ochii publicului. Anne a avut o abordare mult mai tradițională a monarhiei și datoriei regale”, a explicat jurnalistul.

Paxman susține că prințesa Anne s-a simțit „eclipsată” de cumnata ei, care o făcea să pară „șifonată”.

În timp ce prințesa Diana și cumnata ei aveau o relație rece, Lady D avea o relație foarte apropiată de prințul Andrew, fratele soțului său. „Diana a avut o relație mult mai caldă cu prințul Andrew, pe care îl cunoștea bine de când erau copii”.

În același documentar s-a arătat și că prințul William, fiul cel mare al lui Charles, îi spunea mamei sale că nu își dorește să fie rege.


Citește și: 

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei


 

Close
Închide
  Close