Jurnalistul Jeremy Paxman, specializat în familia regală, a povestit despre relațiile complicate dintre copiii reginei și consorții lor. El a dezvăluit că prințesele Anne și Diana nu se înțelegeau.

În ciuda faptului că Diana a fost iubită de public și a fost numită „prințesa poporului”, se pare că Anne, sora lui Charles, nu era printre cei care o plăceau.

„Îmi amintesc că Diana spunea: «Dacă Anne e acolo, eu nu merg», pentru că Anne spunea mereu ceva tăios la adresa ei”, a povestit jurnalistul.

„Prințesa Anne nu avea timp pentru Diana, nu-i plăcea cum își făcea datoria regală și modul în care folosea mass-media pentru a se promova în ochii publicului. Anne a avut o abordare mult mai tradițională a monarhiei și datoriei regale”, a explicat jurnalistul.

Paxman susține că prințesa Anne s-a simțit „eclipsată” de cumnata ei, care o făcea să pară „șifonată”.

În timp ce prințesa Diana și cumnata ei aveau o relație rece, Lady D avea o relație foarte apropiată de prințul Andrew, fratele soțului său. „Diana a avut o relație mult mai caldă cu prințul Andrew, pe care îl cunoștea bine de când erau copii”.

În același documentar s-a arătat și că prințul William, fiul cel mare al lui Charles, îi spunea mamei sale că nu își dorește să fie rege.


Citește și: 

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei


 

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri