De Claudiu Petrisor,

Impresarul Dumitru Tudor, căci despre el este vorba, a criticat-o în termeni josnici pe AnaMaria Prodan. „Ce vă spuneam acum ceva vreme ?! Pe unde trece curva de Prodanca nu mai creşte nici iarba. Dacă ea a fost în stare să mă fure pe mine de bani, vă daţi seama cât de periculoasă şi perversă poate să fie, eu care am ajutat-o, şi am băgat-o în fotbal si m-am certat cu toata tara pentru ea, si i-am pus parte la toata lumea! Dar exista o vorba în jargon de smecherie, în care se spune că pe curva o prinzi cu ea în gură şi ea spune că mănâncă banane”, a scris impresarul pe contul său de Facebook.

Acesta a continuat: „A început să certe personalitatile orasului că nu îi dă ei bani să CONDUCĂ ea echipa; Păi eu îi fac o propunere ca să facă rost de bani si sa cumpere echipa pe banii ei , sa se duca pe centura la Baneasa si intr-un an de zile face bani multi ca e meseriasă”.
Dumitru Tudor (foto stânga) a încheiat: „Vă dau un exemplu foarte concludent ca să faceti o comparatie între caracterul lui Reghecampf si caracterul acestei tarfe: daca ea era cu el la Steaua până la ora asta, era zburat de la echipa si scandalul era monstru. Dar Gigi fiind un băiat destept nu îi da voie să se apropie de echipa si sa comenteze absolut nimic, şi el isi vede de treaba lui , si face treaba la Steaua , pentru ca eu am spus de multe ori si repet că Reghecampf va ajunge un antrenor mare si un antrenor bun. Dar în viata când eşti condus de nevastă e grav, si nimeni nu poate acuza că o iubeste pe Prodanca, este problema lui, dar sa nu mai amestece niciodata in viata lui fotbalul impreuna cu nevasta, pentru că va ajunge pe străzi”.
Foto: Playboy/ Facebook

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații