Program TV de Revelion la PRO TV

PRO TV a programat un maraton de filme în Ajun, în noaptea de Revelion și în prima zi a noului an.

Program PRO TV 31 decembrie – noaptea de Revelion 2021

La 21.30, în seara de 31 decembrie, imediat după un episod special „Las Fierbinți”, e difuzată o comedie cu Jennifer Lopez, „A doua șansă”. E povestea Mayei Vargas, care descoperă, după ce a lucrat 15 ani ca asistent al managerului într-un magazin, că avansarea i-a fost suflată de un angajat nou.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Jennifer Lopez în „A doua șansă” | Foto: Hepta

„Day One – Începutul” este petrecerea UNTOLD difuzată la PRO TV – și pe Facebook – la trecerea dintre ani, o emisiune prezentată de Pavel Bartoș, care va intra pe post la 23.30 și va ține până la 2.00 dimineața.

Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții, telespectatorii vor avea parte de un show de artificii impresionant transmis de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD.

Refugiatele din Timișoara care au reușit să pună pe picioare o școală pentru elevii ucraineni. „Aici am ajuns ca fugari, dar am rămas, că părinții mei au găsit ceva interesant la oraș”
Recomandări
Refugiatele din Timișoara care au reușit să pună pe picioare o școală pentru elevii ucraineni. „Aici am ajuns ca fugari, dar am rămas, că părinții mei au găsit ceva interesant la oraș”

Printre invitați show-ului se găsește și David Guetta. Acesta va avea un show special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă.

După petrecerea UNTOLD urmează, la 2.00, filmul „Proiectul X”. E ziua lui Thomas, împlinește 17 ani și vrea să dea o petrecere restrânsă, la care să-și invite doar cei mai apropiați amici, însă Costa, cel mai bun prieten al lui, anunță petrecerea la radio și lucrurile o iau repede razna…

Iar la 3.30 începe „Goana după aur”, cu Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, povestea lui Kenny, care vede cum afacerea familiei se duce de râpă după moartea tatălui său. Va încerca să o salveze, printr-o mișcare îndrăzneață, dar va reuși, oare?

Program PRO TV 1 ianuarie

„Peter Pan” a primul film al noului an, cei mici putându-se lăsa purtați în lumea lui fantastică de la 9.15 dimineața. Povestea începe într-o noapte răcoroasă, în Londra, în timp ce Wendy Darling (Rachel Hurd-Wood) îi fascinează pe frații ei mai mici cu povestiri despre lupte cu săbii, fanfaroni și Căpitanul Hook…

La 11.15 e difuzată comedia „Plan de joc”. Viața fundașului echipei de fotbal American Joe Kingman (Dwayne „The Rock” Johnson), este dată peste cap de apariția fiicei sale de 7 ani, despre care nici nu știa că există. Acum, este nevoit să jongleze cu antrenamentele, petrecerile, întâlnirile amoroase și cu lecțiile de balet ale fiicei sale.

Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut
Recomandări
Unde se duc oamenii fără adăpost după ce sunt externați din spitale? Cazul unui bărbat care a trăit o lună la urgențe în București. Apoi a dispărut

„Mereu la prima întâlnire” e o comedie romantică difuzată la 13.15, în care Henry se îndrăgostește de Lucy, o tânără care are pierderi de memorie și nu-și amintește de el a doua zi după întâlnire.

„Ocolul Pământului în 80 de zile” urmează la 15.00. Acțiunea filmului se petrece în anul 1872 și îl are în centrul atenției pe Passepartout (Jackie Chan), un chinez care îl însoțește pe englezul Phileas Fogg (Steve Coogan) într-o călătorie în jurul lumii. Fogg a pariat cu membrii clubului din care face parte că poate înconjura Pământul în 80 de zile călătorind cu trenul, vaporul, baloane și… elefanți.

„Mr. Bean – o comedie dezastru” începe la 17.15. Mr. Bean, cunoscutul personaj interpretat de Rowan Atkinson, trece prin aventuri dintre cele mai hilare.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Rowan Atkinson, în rolul lui Mr. Bean | Foto: Hepta

La 20.30, după știri, e difuzat filmul de acțiune „Infernul din zgârie-nori”. Will Sawyer, veteran de război și fost angajat FBI, asigură securitatea unui zgârie-nori din Hong Kong. Când acesta ia foc, iar toate indiciile îl arată pe el vinovat, începe o cursă nebună pentru a se reabilita și pentru a-și salva familia, care se află în clădirea în flăcări.

Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”
Recomandări
Radio România Actualități, omagii vibrante cu repetiție la adresa ministrului culturii, Lucian Romașcanu: „Un om care a mișcat, mișcă și va mișca România”

„Șefa”, o comedie cu Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates, e difuzată de la 22.15. E povestea unei afaceriste foarte bogate, care e trimisă la închisoare după ce e prinsă că a făcut uz de informații bursiere obținute ilegal.

Seara se încheie cu „Marele Gatsby”, difuzat de la 0.00. Filmul prezintă povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvară anului 1922, în căutarea visului american.

Program TV de Revelion la Antena 1

Program Revelion la Antena 1 – 31 decembrie

Antena 1 are două emisiuni speciale de Revelion, două show-uri cu invitați-vedete.

Primul este „Show și-așa”, difuzat de la ora 20.00 și apoi, în reluare, de la 3.30 dimineața. Prezentat de Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, spectacolul include momente muzicale și umoristice.

Invitații emisiunii speciale de Revelion ”Show și-așa”Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vedetele din platou se vor împărți în două tabere conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și, pe parcursul show-ului, se vor „duela” prin intermediul unor probe amuzante.

Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia și Lupu Rednic, Grigore Gherman vor forma echipa „popularilor”, condusă de Liviu, în timp ce Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei vor face parte din echipa artiștilor pop, avându-l ca lider pe Andrei Ștefănescu.

Invitați speciali sunt Irina Loghin, Mirabela Dauer, Pindu, Paula Chirilă, Doru Pârcălabu, Silviu Petcu, Valentina Fătu şi Vasile Muraru.

În noul an trecem alături de Dan Negru și de invitații lui – este al 21-lea show de Revelion prezentat de Negru!

Dan Negru prezintă Revelion 2021 la Antena 1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Revelionul Starurilor 2021” e difuzat între orele 22.00 și 3.30 dimineața. Vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună promite gazda show-ului special.

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R și Giani Chiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice.

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru.

Program TV Antena 1 – 1 ianuarie

Prima zi din noul an e dedicată filmelor. La 10.00 dimineața e „Magie în New York”, povestea unei prințese dintr-un desen animat, Giselle, care, vrăjită de Regina Narissa, se transformă într-o femeie adevărată și ajunge într-un tărâm lipsit de magie, Manhattan. În ciuda tuturor probabilităților, aici găsește dragostea.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Amy Adams, în „Magie în New York” | Foto: Hepta

La 12.00 vine „Pantera Roz”, comedia cu Steve Martin, Beyonce, Jason Statham și Jean Reno în care inspectorul Clouseau primește un caz important: celebrul antrenor de fotbal Yves Gluant e înțepat cu o săgeată otrăvită, iar în panica ce urmează atacului, inelul acestuia, în care e montat un diamant roz neprețuit, botezat „Pantera Roz” dispare.

Seara, de la 20.00, e difuzată povestea „Cenușăresei”, cu Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter și Stellan Skarsgard în rolurile principale. Când tatăl ei moare, frumoasă Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, „fii bună și ai curaj”. Viața Cenușăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeș, despre care habar nu are că este chiar prințul regatului…

La 21.45 începe „Crima din Orient Express”, ecranizarea din 2017, cu Kenneth Branagh, Johnny Depp, Michele Pfeiffer, Judy Dench și Penelope Cruz. Inspirat de cel mai popular roman semnat de Agatha Christie, e povestea a 13 străini aflați într-un tren unde toată lumea devine suspectă, după ce are loc o crimă.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
„Crima din Orient Express” | Foto: Hepta

„Aliatul” încheie seara, de la 0.00. Agentul britanic Max Vatan (Brad Pitt) şi spioana franceză Marianne Beausejour (Marion Cotillard) se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează, de fapt, pentru nazişti şi începe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

Program TV de Revelion la Kanal D

Program Kanal D 31 decembrie

De la 20.00 la 2.00 dimineața ține emisiunea specială de Revelion de la Kanal D. Spectacolul de televiziune îi are ca gazde pe Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, iar invitați sunt Moldovenii, Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador și Mitoșeru.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Ana-Maria Barnoschi și Bursucu sunt gazdele Revelionului la Kanal D

Program TV de Revelion la TVR 1

Program TVR 1 31 decembrie

Amatorii de muzică simfonică au între 12.00 și 13.30 un regal, „Beethoven 250 – Concert aniversar”. Cu ocazia împlinirii a 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven, în data de 17 decembrie a avut loc în orașul său natal, Bonn, un concert ceremonial susținut de de West-Eastern Divan Orchestra, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim. Daniel Hope, violist de renume internațional, personalitate TV și președinte al „Beethoven-House Bonn”, a găzduit evenimentul de pe scena Operei din Bonn.

La ora 23.00 începe programul special al nopții dintre ani, cu „Revelion la mine ACAS”, o petrecere organizată în curtea casei lui Mugur Mihăescu, unde prietenii lui – Radu Pietreanu, Dan Bitman și alți actori şi cântăreți – își împart hazul și necazul în jurul unui ceaun de fasole cu ciolan.

Urmează, de la 0.50, „Un Revelion de tot râsul”, un show de stand-up comedy adaptat sărbătorii, cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov și Vlad Gălățianu.

De la 2.08 dimineața sunt difuzate cântece de petrecere, în emisiunea „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!”. Participă Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae.

Program TVR 1 1 ianuarie

Cu desene animate românești se deschide prima zi din 2021, la TVR 1. La 9.05 e difuzată „Colinda”, în care un copil al zilelor noastre pleacă pentru prima dată din lumea comodă și permanent conectată la internet a orașului, la țară, la un bunic meșter olar. Acolo, descoperă lumea minunată a măștilor și poveștilor din satul bunicului. Descoperă, astfel, o altă parte a lumii și o aduce la oraș.

Iar la 9.35 intră pe post „Aripi de hârtie”. Într-o bibliotecă în paragină, mai mulţi copii ai străzii ard cărţile spre a se încălzi. Un profesor decăzut, aciuat şi el în bibliotecă, îi invită la o plimbare prin lumea basmelor.

La 12.15 este difuzat Concertul de Anul Nou al Orchestrei Filarmonice din Viena. După toate probabilitățile, spectacolul muzicii familiei Strauss și al contemporanilor ei va avea loc fără public, în impunătoarea Sală de Aur de la Musikverein Viena.

Concertul de Anul Nou susținut de Orchestra Filarmonicii din Viena, cel mai important ambasador muzical al Austriei și al Europei, va fi dirijat de Ricardo Muti, șeful de orchestră italian aflându-se pentru a șasea oară la pupitrul filarmonicii vieneze, într-o relație de colaborare care durează de peste 50 de ani. În program vom urmări fragmente celebre semnate de Johann Strauss tatăl și fiul, dar și câteva lucrări de Franz von Suppè și Carl Zeller, cu câteva prime audiții surpriză semnate Karl Komzák și Carl Millöcker.

La 18.30 e difuzat filmul „Vis de iarnă”, o comedie romantică în care facem cunoștință cu Mary, care se luptă să-și salveze librăria, și cu Adam, un tânăr şi recalcitrant jucător de hochei, suspendat temporar din echipă din cauza unei dispute cu un arbitru. Amândurora li se oferă şansa unei schimbări.

De la 21.20 e difuzată o ediție specială a emisiunii „Nu uita că ești român!”, prezentată de Iuliana Tudor: „Anul Nou cu bucurie”. În program, colinde ca Plugușorul și Sorcova și multe alte cântece cu tradiție, interpretate de Nicolae Furdui Iancu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Florica Zaha, Matilda Pascal Cojocărița, Andreea Voica, Mariana Ionescu Căpitănescu, Aurel Tămaș, Petrică Mâțu Stoian, Tudor Furdui Iancu, Angelica Flutur și mulți alți interpreți de folclor îndrăgiți.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Iuliana Tudor

„Răzbunarea unui hoț”, cu Bruce Willis și Claire Forlani, încheie seara, de la 23.00. Şantajată de mafiotul Eddie Filosa, după un jaf transformat în fiasco, frumoasa Karen, specialistă în escrocherii la nivel înalt, îl recrutează pe Jack, fostul ei iubit, să fure împreună un transport de pietre preţioase. Dar în timp ce planul este în desfăşurare, trădările sunt la ordinea zilei şi fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu.

Program TV de Revelion la TVR 2

Program TVR 2 31 decembrie

Două spectacole de televiziune concepute special pentru Anul Nou vor curge pe micul ecran unul după celălalt.

Primul este „#mpreună de Revelion – Gala Revelioanelor de altădată” și începe la ora 20.00, avându-i ca gazde pe Corina Dănilă şi Dragoş Huluba. Invitați în scenetele umoristice actuale sunt Florin Piersic, Ion Dichiseanu și Horațiu Mălăele, alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de colegii actori mai tinerii Marius Rizea, Mirela Zeţa, Silviu Debu. Vor fi difuzate și momente memorabile din arhiva TVR, cu Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Carmen Stănescu şi Jean Constantin.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Prezentatorii show-ului „Gala Revelioanelor de altădată”

Al doilea, „#mpreună de Revelion – Fuegovelion, Colecția de Anul Nou”, începe la 23.40 și se termină la 2.45. Este un program cu vedete, muzică bună și atmosferă de sărbătoare, prezentat de Fuego.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Fuego prezintă programul de Revelion

Printre invitații: Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un duet inedit, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, Laura Lavric, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambașu și Doina Spătaru.

Program TVR 2 1 ianuarie

La 6.00 dimineața, în prima zi din 2021, cine nu are somn poate petrece în continuare, „An Nou cu bucurie” aducând cântece interpretate de vedete ale folclorului ca Sofia Vicoveanca, Gheorghe Roșoga, Floarea Calotă, Margareta Clipa, Petrică Mâțu Stoian, Anca Panțâru, Leontina Pop, Silvia Ene, grupurile vocal-folclorice „Rapsozii Oltului” și „Ciuleandra” – Prahova, ansamblurile folclorice „Teleormanul”, „Mușețeanca” și Călușarii din Olt și Ansamblul de datini și obiceiuri din Bacău și Prahova.

Programul special de Revelion este reluat în totalitate pe 1 ianuarie, de la 13.00 la 16.00 și de la 20.10 la 23.30.

Program TV de Revelion la Prima TV

Program Prima TV 31 decembrie

În Ajun, e programat, de la 22.00, filmul de acțiune „15 minute”, în care un detectiv de la omucideri și șeful unui departament de pompieri fac echipă în încercarea de a opri un cuplu de criminali. Robert De Niro și Edward Burns joacă în rolurile principale.

După trecerea în noul an, de la 0.30, e difuzat filmul „Zi de instrucție”, cu Ethan Hawke și Denzel Washington, în care primul îi devine învățăcel celui de-al doilea.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Denzel Washington și Ethan Hawke, în „Zi de instrucție” | Foto: Hepta

Program Prima TV 1 ianuarie

Seara de 1 ianuarie ne aduce, de la 20.00, drama „Sugar Mountain”, în care Miles, fiind îndatorat unui mafiot local, își convinge iubita, Lauren, și fratele, Liam, să-l ajute să-și însceneze dispariția în sălbăticia din Alaska.

La 23.00 e programat un film emblematic pentru cinematografia românească, „Moromeții”, cu Victor Rebengiuc, Mitică Popescu, Florin Zamfirescu și Teodora Mareș, în regia lui Stere Gulea. Pelicula urmărește destrămarea unei familii ţărăneşti tradiţionale și este ecranizarea celui mai cunoscut roman al lui Marin Preda.

Program TV de Revelion la Național TV

Program Național TV 31 decembrie

La 22.00 începe programul special de Revelion, „Start Revelion”, care ține până la 2.00 dimineața. Diana Matei și Jean de la Craiova sunt gazdele spectacolului TV, iar printre invitați se numără Mioara Velicu, Theo Rose, Anna Lesko, Anda Adam, Claudia Pavel, Minodora și Emy Alupei, Nicu Paleru, Niculina Stoican, Cornel Borza, Ștefania Cleante și Relativ Kalo, Elena Radu și lăutarul Fane Dumitrache. Mai participă, pentru două momente inedite, magiciana Cristina Strecopitov și bartenderul Valentin Luca.

Program TV Revelion 2021. Ce vedem la TV în noaptea de Anul Nou
Diana Matei și Jean de la Craiova sunt gazdele emisiunii de Anul Nou de la Național TV

Program TV de Revelion la ProCinema

Program ProCinema 31 decembrie

În Ajun, la 20.30 este difuzat filmul „Nebraska”, în care un bărbat în vârstă, dependent de alcool, călătorește alături de fiul lui din Montana spre Nebraska, unde l-ar aștepta, chipurile, un premiu de un milion de dolari.

În noul an trecem alături de „Ea”, o dramă romantică în care un scriitor singuratic, proaspăt divorțat, interpretat de Joaquin Phoenix, de îndrăgostește de inteligența artificială care îl ajută să-și pună ordine în viață.

Program ProCinema 1 ianuarie

E comedie în prima seară din 2021, de la 20.30 fiind programat „B.D. în acțiune”, primul film din seria cu Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Dem Rădulescu, Iurie Darie și Jean Constantin.

La 22.30 începe thrillerul „Chiriașul”, care prezintă povestea detectivului Manning. Acesta are probleme în familie, soția lui fiind internată după ce a suferit o cădere psihică, iar fiica acuzându-l că e responsabil de situația mamei.

„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
GSP.RO
„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Mutare șoc pe piața media! Mihai Bendeac a semnat cu rivalii?! Vedeta a făcut un anunț surpriză
Playtech.ro
Mutare șoc pe piața media! Mihai Bendeac a semnat cu rivalii?! Vedeta a făcut un anunț surpriză
Îl recunoști? Era unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, dar viața lui s-a schimbat după ce a divorțat de fosta soție, în doar un minut
Viva.ro
Îl recunoști? Era unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, dar viața lui s-a schimbat după ce a divorțat de fosta soție, în doar un minut
Fraţii Tate, început "modest" în România: în 2015, aveau doar un apartament cu două camere, în Săcele, cumpărat în rate
Observatornews.ro
Fraţii Tate, început "modest" în România: în 2015, aveau doar un apartament cu două camere, în Săcele, cumpărat în rate
Ce a descoperit Paza de Coastă americană, după ce s-a chinuit să salveze un bărbat care a cerut ajutor
Știrileprotv.ro
Ce a descoperit Paza de Coastă americană, după ce s-a chinuit să salveze un bărbat care a cerut ajutor
Mariana Cojocaru anunță zodiile care scapă de greutăți în 2023. Norocul va fi de partea lor
FANATIK.RO
Mariana Cojocaru anunță zodiile care scapă de greutăți în 2023. Norocul va fi de partea lor
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Horoscop 6 februarie 2023. Leii ar fi bine să nu încerce să forțeze situațiile care nu le convin pentru că nu vor rezolva nimic pe această cale
HOROSCOP
Horoscop 6 februarie 2023. Leii ar fi bine să nu încerce să forțeze situațiile care nu le convin pentru că nu vor rezolva nimic pe această cale
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?
PUBLICITATE
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?