Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raluca Podea a acceptat provocarea și s-a demachiat în direct la tv. Fosta iubită a lui Florin Pastramă și-a arătat adevărata față

Raluca Podea a acceptat provocarea și s-a demachiat în direct la tv. Fosta iubită a lui Florin Pastramă și-a arătat adevărata față

Raluca Podea a surprins pe toată lumea atunci când a acceptat provocarea de a renunța la machiaj în fața tuturor. Fosta iubită a lui Florin Pastramă nu a avut nicio reținere.

De Livia Lixandru,

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Raluca Podea s-a așezat pe canapea și în fața echipei de producție, dar și a telespectatorilor emisiunii, și a acceptat provocarea de a renunța la fardul de pe față.

„Ia uite! Tu ai și pistrui? De ce îi ascunzi?”, i-a spus Cătălin Măruță. Raluca Podea a dezvăluit că nu are operații estetice la față, ci mai multe intervenții: „Am buzele mărite, da, cu acid hialuronic, mi-am făcut și contouring și pomeții”, a spus blonda la Pro tv, potrivit Viva!

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, față în față la MasterChef

Invitați în platoul de la Masterchef, Brigitte Pastramă și Florin Pastramă i-au pus la treabă pe concurenți, au vrut să guste cele mai alese preparate. În emisiune, fosta iubită a afaceristului a refuzat să le gătească celor doi.

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici și avem onoarea ca să gătiți pentru noi și pentru invitații noștri.

În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteți. Eu sunt cu peștele, el este cu vita’, a spus Brigitte Pastramă în platoul emisiunii.

Close
Închide
  Close