Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ramona Păun (Pro TV) are o relație de 9 ani cu nepotul lui George Mihăiță: "Cea mai romantică escapadă a fost la un meci"

Ramona Păun (Pro TV) are o relație de 9 ani cu nepotul lui George Mihăiță: „Cea mai romantică escapadă a fost la un meci”

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV este microbistă și dincolo de micul ecran. Logodnicul ei, Cosmin, a reușit să îi facă o bucurie imensă atunci când a dus-o de Valentine’s Day pe stadion.

De Andreea Romaniuc Archip,

După 9 ani de relație, Ramona Păun este îndrăgostită ca-n prima zi. Aflată în focul pregătirilor pentru nuntă, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a rememorat, pentru Libertatea, cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut alături de iubitul ei, de Valentines Day:

„Nu-i tocmai un răspuns pe care îl auzi des de la o femeie, dar cea mai romantică escapadă a fost la un meci. Ce să fac, iubesc fotbalul! Îmi doream foarte mult să merg pe Camp Nou, la un meci al Barcelonei, iar Cosmin mi-a facut surpriza asta fix de Valentines Day”. O relație de aproape un deceniu nu este tocmai ușor de întreținut, iar Ramona pare să fi găsit cheia succesului:

„Sunt recunoscatoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă. Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenti 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația”, ne-a mai spus simpatica prezentatoare TV.

Close
Închide
  Close