Mergi direct la conținut »
Răspunsul Oanei Zăvoranu, atunci când a fost întrebată ce a făcut ultima oară pentru ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răspunsul Oanei Zăvoranu, atunci când a fost întrebată ce a făcut ultima oară pentru ea

Răspunsul Oanei Zăvoranu, atunci când a fost întrebată ce a făcut ultima oară pentru ea

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai active vedete de pe contul de socializare. Bruneta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face și nu ezită să le răspundă acestora atunci când i se pune câte o întrebare, fie ea și mai...incomodă.

O internaută a întrebat-o  pe Oana care este lucrul pe care l-a făcut ultima dată, pentru ea. Oana Zăvoranu a oferit un răspuns ce a stârnit amuzamentul unora.

„O procedură noninvazivă cu laser pentru fermitatea pielii feței…și m-am epilat în nas, era să uit” a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu s-a ținut de cuvânt și a renunțat și la tatuajul de sprâncene, după ce la începutul anului și-a scos silicoanele. Vedeta arată altfel acum și le-a arătat și fanilor rezultatul, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citește și

Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot

 

Close
Închide
  Close