Mergi direct la conținut »
Cum arată Oana Zăvoranu, după ce a renunțat la tatuajul de sprâncene
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Oana Zăvoranu, după ce a renunțat la tatuajul de sprâncene

Cum arată Oana Zăvoranu, după ce a renunțat la tatuajul de sprâncene

Oana Zăvoranu s-a ținut de cuvânt și a renunțat și la tatuajul de sprâncene, după ce la începutul anului și-a scos silicoanele. Vedeta arată altfel acum și le-a arătat și fanilor rezultatul, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Încă de la început, Oana Zăvoranu  a ţinut să precizeze că nu a venit „pe mocangeală” la clinică.  „Cum procedez eu că să scap de tatuajul la sprâncene care nu mai îmi place…după cum spuneam, vreau să revin la formă sprâncenelor mele naturale care este cea mai frumoasă. Pentru alte proceduri non-invazive la care recurg pentru a arată așa frumoasă și tânăra, în alte ediții viitoare ?( toate PLĂTITE, ok, mocangioaicele barteroaice fomiste??) Stați alături de mine. To be continued…”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram, zilele trecute.

Recent, Oana Zăvoranu a suferit cea de-a noua operație la sâni. Vedeta a postat pe contul de socializare prima imagine cu noul bust, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Bruneta le-a explicat tuturor de ce a luat această decizie.

Citește și

Un pacient a murit în urma jongleriilor medicului care apare în documente că a operat 25 de ore pe zi

Close
Închide
  Close