Mergi direct la conținut »
Răsturnări de situație la Ferma vedetelor. Ce se va întâmpla cu concurenții rămași fără partener
Entertainment Libertatea > Entertainment > Monden > Răsturnări de situație la Ferma vedetelor. Ce se va întâmpla cu concurenții rămași fără partener

Răsturnări de situație la Ferma vedetelor. Ce se va întâmpla cu concurenții rămași fără partener

Răsturnări de situație la Ferma vedetelor. În această seară, de la ora 20:30, Ferma vedetelor le pregătește telespectatorilor noi răsturnări de situație. Concurenții rămași fără partener vor trebui să formeze noi echipe, iar acest lucru dă toate strategiile create peste cap și le oferă posibilitatea unor noi alianțe în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Articol de Livia Lixandru, Miercuri, 11 aprilie 2018, 13:25

Grațiela Duban, Majda Aboulumosha, Cristi Mitrea și Dragoș Moștenescu sunt cei care vor trebui să își devină coechipieri.

După îndelungi certuri între Grațiela și Majda, noile echipe se formează: Grațiela Duban – Dragoș Moștenescu, Majda Aboulumosha – Cristi Mitrea. Ultima echipă pare însă urmărită de ghinion deoarece Majda se rănește la picior, iar Cristi se taie foarte rău la mână, ceea ce îi pune din start în dezavantaj și îi transformă în posibile victime sau protejați.

Ferma vedetelor. Maj și Cristi Mitrea stau de vorba afara

Nea Rață aduce preotul în fermă, așa cum își dorea Rona de foarte mult timp. Concurenții vor învăța să olărească și vor primi noile sarcini de săptămâna aceasta. Venirea Monicăi în casă le dă ocazia fermierilor de a își spune nemulțumirile. Astfel, Dinu Maxer este acuzat de colegii săi că nu se implică în muncile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. De la aceste acuzații se naște un mare conflict, iar pozițiile băieților se schimbă în raport cu Dinu. Pe cine a ales Patrizia Paglieri să lase fermier șef, cum va conduce ferma și pe cine va alege să pună servitori săptămâna aceasta, rămâne de văzut de la 20:30, numai la PRO TV.

Zilele trecute, Patrizia Paglieri a părăsit Ferma Vedetelor, în urma duelului cu Tania Popa, partenera lui Vladimir Drăghia, din ediția de joi, 5 aprilie.  Pentru că risca să nu își mai poată folosi încheietura, Patrizia a renunțat la probe.

Citește și

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat. Fratele său l-a găsit mort în locuință

 

 
 
Close
Close
Închide