Mergi direct la conținut »
Război «sângeros» în TVR. Marina Almășan, pe post de kamikaze!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Război «sângeros» în TVR. Marina Almășan, pe post de kamikaze!

Aflată în scandal cu șefa postului public, Doina Gradea, Marina Almășan e convinsă că va fi scoasă din grila de toamnă, după ce, sâmbăta trecută, a avut ultima sa emisiune la TVR.

De Ana Maria Păsat,

Marina Almășan, cea mai longevivă vedetă de pe micul ecran, pare să aibă zile fripte în TVR, în urma războiului pe care l-a început cu Doina Gradea, președintele instituției, după ce aceasta s-a opus difuzării unui documentar realizat de vedeta TVR în China. Prezentatoarea a avut sâmbăta aceasta ultima sa apariție în cadrul emisiunii “Femei de 10, bărbați de 10”. Și le-a mărturisit  colaboratorilor săi că știe ce va urma.  Unele voci din TVR susțin chiar că șefii instituției ar face tot posibilul să o determine să plece, Marina Almășan devenind deja un personaj incomod pentru aceasta.  

“După cum lesne vă dați seama, îndrăzneala mea de a ataca public conducerea TVR nu mă va pune într-o situație prea confortabilă. Deja mi se dă de înțeles că nu-mi voi mai găsi loc în grila de toamnă – un nou abuz fără margini! În primul rând, nu voi abandona corabia, chiar daca se scufundă, pentru că-mi iubesc prea mult televiziunea, meseria și telespectatorii! Deși umilințele pe care le îndur (și nu sunt singura) de mai multă vreme din partea Doinei Gradea și a acoliților săi sunt greu de imaginat, mă voi abține deocamdată să relatez informații despre dezastrul la care asist în instituția noastră. Eu și colegii mei vom merge pe calea oficială. Și vom discuta aceste lucruri la nivelul instituțiilor abilitate să controleze televiziunea publică. Cert este că nu sunt singurul profesionist din TVR tratat de noua conducere ca o slugă la stăpân”

Marina Almășan pentru Libertatea

Acuzații grave

De la declanșarea scandalului, Marina Almășan a primit mai multe oferte de la posturile concurente, dată fiind experiența sa din televiziune. Vedeta nu vrea însă să plece din TVR și să cedeze în plin război. Mai ales că este convinsă că dreptatea este de partea sa.

“Conflictul meu «personal» cu doamna Doina Gradea s-a suprapus peste nemulțumirea generală din TVR, legată de incompetența cu care este condusă instituția, de abuzurile de toate felurile, de gafele manageriale monumentale, făcute de președintele director general, de hoțiile sesizate de toți colegii mei care au acces la documente, de lipsa totală de comunicare dintre șefi și profesioniștii TVR,  de atmosfera de teroare care a pus stăpânire, de o vreme,  pe postul public.

Întrebare : dacă nu aș fi pățit eu însămi ceea ce v-am povestit, m-aș mai fi răzvrătit? Cu siguranță da. Căci nu-ți poate fi bine într-un loc în care tuturor din jurul tău le este rău. Cu excepția celor care, plecând capul, primesc în continuare proiecte și bani”, a declarat recent vedeta în mediul online, referindu-se la scandalul declanșat.

Close
Închide
  Close