Mergi direct la conținut »
Răzvan Ciobanu păstrează tăcerea, dar un apropiat face dezvăluiri despre bătaia primită de la iubit. “ L-a lovit așa tare încât scaunul s-a rupt”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Ciobanu păstrează tăcerea, dar un apropiat face dezvăluiri despre bătaia primită de la iubit. “ L-a lovit așa tare încât scaunul s-a rupt”

Răzvan Ciobanu păstrează tăcerea, dar un apropiat face dezvăluiri despre bătaia primită de la iubit. “ L-a lovit așa tare încât scaunul s-a rupt”

Răzvan Ciobanu păstrează tăcerea, dar un apropiat face dezvăluiri despre bătaia primită de la iubit. Deși designerul preferă discreția, în presă au apărut informații uimitoare despre despărțirea dintre el și bărbatul care i-a fost alături șase ani.

„Medicul a mers acasă la Răzvan, acolo unde a primit vestea că relația lor a ajuns la final. Această veste pare că l-a scos din minți pe medic, iar discuțiile dintre cei doi au degenerat într-o bătaie în toată regula. Marius a pus mâna pe un scaun și l-a lovit pe Răzvan cu bestialitate. L-a lovit așa tare încât scaunul s-a rupt, iar urmele sunt vizibile pe fața lui Răzvan. Medicul nu s-a lăsat până nu i-a dat un pumn în față de l-a lăsat lat pe designer.” a declarat, conform cancan.ro, un apropiat al lui Răzvan Ciobanu.

„Mă gândesc de câteva zile dacă să vorbesc despre experienţele mele de viaţă sau nu…încă mă gândesc! Ştiu însă, că dacă nici noi nu ne putem asuma momentele din viata noastră… atunci cine ar putea să o facă?! Eu zic doar atât:oricât de dificil ne-ar fi, ne ridicăm de jos,ne scuturăm de praf, zâmbim şi mergem mai departe. Noi avem puterea asta, doar noi ;)!”, a scris Răzvan Ciobanu, pe Facebook zilele trecute, atunci când a publicat și fotografia în care apare cu vânătăi pe față.

Citește și

EXCLUSIV/ Simona, fetița de 7 ani care l-a enervat, s-a întors în viața lui ca soție. Craiul Alexandru Repan și unica lui iubire (VIDEO)

Close
Închide
  Close