Mergi direct la conținut »
Răzvan de la Insula Iubirii dă detalii incendiare din show. "M-a întrebat de când nu am mai făcut sex cu Cati"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan de la Insula Iubirii dă detalii incendiare din show. "M-a întrebat de când nu am mai făcut sex cu Cati"

Răzvan de la Insula Iubirii dă detalii incendiare din show. „M-a întrebat de când nu am mai făcut sex cu Cati”

Răzvan de la Insula Iubirii a scos la iveală o informație neașteptată despre show-ul transmis de Antena 1.

De Dana Aramă,

 

Răzvan, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, a dat din casă. Acesta a dezvăluit de ce s-a ridicat, la confruntarea cu Cati, și a plecat de la show-ul filmat în Thailanda.

Concurentul susține că a fost deranjat de faptul că prezentatorul show-ului i-a pus o întrebare mult prea intimă.

„Oameni buni!! Las și eu asta aici de Luni ??… dar vom vedea duminică!! Plecarea lui Răzvan cel mai probabil se va interpreta de către emisiune că am fugit și a fost un laș neavând curaj să îl confrunt pe Radu, dar vă spun eu acum de ce am plecat!!

M-a întrebat Radu de când nu am mai făcut sex cu Cati!!! Mi s-a părut o întrebare foarte deplasată și m-am ridicat respectuos fără a jigni sau a deranja pe cineva plecând acasă! O zi bună, am lasat asta aici că în proportie de 80% vor iar să mă denigrezee ???!! O zi bună!”, a precizat Răzvan pe contul său de socializare.

Răzvan și Cati au spus tare și răspicat la ultimul bonfire că între ei totul s-a terminat, dar se pare că după terminarea show-ului cei doi au rămas împreună. Se pare că Răzvan a reușit să o ierte pe Cati, după ce aceasta s-a îndrăgostit de George și au existat apropieri intime între cei doi.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

Close
Închide
  Close