MENIU CAUTĂ

Reacția lui Adi Minune când a aflat că fiica sa este însărcinată. „Voiam să îl arăt, dar îmi era rușine”

Distribuie

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a dezvăluit cum a reacționat tatăl său atunci când i-a spus că urmează să-l facă bunic.

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, trăiește o poveste de dragoste cu Bogdan Căplescu. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară.  Tânăra a dezvăluit, la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D, cum a reacționat tatăl său în momentul în care l-a anunțat că este însărcinată.

„A izbucnit în plâns. Am venit acasă, la Dristor, la ai mei, și mă fâstâceam eu așa, cum să fac, aveam testul de sarcină la mine și voiam să îl arăt, dar îmi era rușine. Voiam să îi spun, dar cum să îi spun?

Și am găsit eu o modalitate, i l-am pus într-un cadou. Și mă duc la el și îi zic: „tati, uite, am un cadou pentru tine!”. Mi-e foarte greu să îi fac cadouri tatălui meu.

Și îl ia, ridică și reacția lui a fost: „Nu cred! Serios?”. Și a sărit și a zis: „Bunicul Minune, nu cred, dă’ să te pupe tata” și a început să plângă, bineînțeles”, a povestit Carmen Simionescu.
Tânăra a mărturisit că își dorește ca tatăl său să cânte la nunta ei.

„Aș vrea ca la nunta mea să cânte… tata! Ne-am dori doi, trei copii”, a afirmat ea.

 


Citește și:

Tun de 1,7 milioane de euro dat de 16 vasluieni statului francez, prin încasarea frauduloasă de alocații sociale și familiale

Citește mai multe despre Adi Minune și Carmen Simionescu pe Libertatea.

Comentarii