Mergi direct la conținut »
Reacția lui Carla's Dreams atunci când Corina Bud a vrut să îl sărute în public
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacția lui Carla’s Dreams atunci când Corina Bud a vrut să îl sărute în public

Zilele trecute, Corina s-a făcut din nou remarcată, la Elle Style Awards 2018, printr-o ținută inedită și nu numai. Corina Bud a fost cea care i-a înmânat colegului său, Carla's Dreams, din industria muzicală un premiu în cadrul unui eveniment la care amândoi au luat parte.

Văzând că interpretul  nu este fermecat de tentativele sale, Corina a început să glumească. „Ia uite ce băiat frumos, păcat că nu l-am cunoscut niciodată. Mi-ar plăcea să te cunosc în realitate, babe. Ce faci? (…) Mâine fiul meu împlineşte 10 ani. Îţi doresc şi ţie un fiu la fel de frumos ca al meu. Felicitări, babe. Poţi să mă săruţi în seara asta, hai că nu mă supăr. Wow, m-a refuzat…staţi aşa că am de vorbit cu el în privat. Dar, te sărut eu”, au fost cuvintele artistei. În timp ce ea încerca să îl atingă pe artist, acesta se ferea.

Dacă anul trecut, la ediția cu numărul 20 a galei Elle, Corina a purtat o ținută inedită, anul acesta, pe lângă o altă alegere vestimentară originală, cântăreața a facut și-un show ca de concert pe scena de la Palatul Parlamentului!
Citește și

Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

Close
Închide
  Close