Mergi direct la conținut »
Reacția Oanei Zăvoranu după moartea motanului ei. "În viață se întâmplă și lucruri care îți taie răsuflarea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția Oanei Zăvoranu după moartea motanului ei. "În viață se întâmplă și lucruri care îți taie răsuflarea"

Reacția Oanei Zăvoranu după moartea motanului ei. „În viață se întâmplă și lucruri care îți taie răsuflarea”

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj după moartea motanului ei, Muffin. Vedeta a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de ea.

De Dana Aramă,

 

Duminică, Oana Zăvoranu și-a pierdut motanul, Muffin. Animalul ei de companie a fost răpus de o boală cumplită. La o zi de la moartea motanului ei, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj prin care le mulțumește prietenilor virtuali care au fost alături de ea și au susținut-o.

„Vă mulțumesc pentru miile de mesaje de condoleanțe, pentru Muffin al meu ?. În viață se întâmplă și lucruri care îți taie răsuflarea…
Am decis demult că asta e mersul meu în viața asta, vizibil, și că voi împărtăși cu voi și momentele mele bune și cele mai puțin bune, asta mă face reală și umană. 
E alegerea mea, nu m-a forțat nimeni, doar că de la o vreme am decis să o fac numai în termenii mei, fără impuneri, ratinguri pentru televiziuni sau sugestii de pe la lume… că mereu se găsește lume care să mă „sfatuiasca de bine” ?. 
Love, Oana ?”, a menționat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a mai avut un motan, Marty, de care a fost extrem de atașată. Acesta a murit în urmă cu trei ani. Ulterior, Oana Zăvoranu l-a împăiat pe Marty.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

Close
Închide
  Close