De Petre Dobrescu,

Mihaela Constantinescu a vorbit despre un zvon „inuman” și a povestit că era aproape să facă infarct la auzul veștii, a notat Adevărul.

„Este inuman ce se întâmplă. O să dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia.

Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om.

Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem.

Eu şi Simona (Secrier, actuala soţie a lui Mihai Constantinescu – n.r.) mergem de trei ori pe zi la spital“, a spus Mihaela Constantinescu, pentru Click.

„Asta le întrece pe toate”

Mirabela Dauer a postat și ea, pe Facebook, un mesaj foarte dur.

„Citesc cu stupoare în toate ziarele şi văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o şchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit.

Ştiam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate. Să cobeşti moartea unui om care luptă pentru viaţă e cumplit. Lăsaţi-l, oameni buni, să se refacă în linişte“, a scris Mirabela Dauer în mediul online.

Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea
Recomandări

Alina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea

„Mihai nu a murit, ci luptă cu toate puterile să-şi revină, iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta!

Haideţi să ne îndreptăm gândurile bune şi să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun şi puternic care nu se lasă doborât.

Cât despre cei din presă care copiază ştiri false unii de la ceilalţi fără ca măcar să le verifice, gândiţi-vă că poate aveţi acasă părinţi care ar putea trece prin situaţii grele de viaţă şi nu aţi vrea să vedeţi pe toate gardurile ştiri false despre ei.

Rugaţi-vă pentru el şi lăsaţi deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine şi te iubim“, a continuat Mirabela Dauer.


Citeşte şi:

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Monica Pop: „Este într-un progres, față de acum trei-patru luni”

Cum încearcă medicii să îl ajute pe Mihai Constantinescu. Artistul se află în comă de trei luni

Peste 100 de oameni au donat sânge pentru Mihai Constantinescu. De ce nu au putut dona Petre Geambașu și soția sa

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează