Mergi direct la conținut »
Reacție uimitoare a lui Brigitte Sfăt după ce s-a zvonit că Ilie Năstase s-a căsătorit. "Nicio femeie care iubește cu adevărat nu poate accepta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacție uimitoare a lui Brigitte Sfăt după ce s-a zvonit că Ilie Năstase s-a căsătorit. "Nicio femeie care iubește cu adevărat nu poate accepta"

Reacție uimitoare a lui Brigitte Sfăt după ce s-a zvonit că Ilie Năstase s-a căsătorit. „Nicio femeie care iubește cu adevărat nu poate accepta”

Brigitte Sfăt a reacționat imediat după ce s-a zvonit că fostul ei soț, Ilie Năstase, s-ar fi căsătorit cu actuala sa iubită, Ioana Simion.

De Dana Aramă,

 

Duminică au apărut zvonuri conform cărora fostul mare campion la tenis Ilie Năstase s-atr fi căsătorit cu actuala sa iubită, Ioana Simion, evenimentul având loc la un hotel din Slănic Moldova. Zvonurile au fost infirmate ulterior, exclusiv pentu Libertatea, de Ilie Năstase.

Cu toate acestea, Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase, a ținut să comenteze despre așa-zisa căsătorie a acestuia.

„Doresc să îi urez Ioanei și lui Ilie, casă de piatră, și sper ca fostul meu soț să fi învățat ceva din greșelile enorme făcute în căsnicia noastră, sper din suflet să nu le repete, dacă își dorește cu adevărat să fie fericit, asta pentru că nicio femeie care iubește cu adevărat nu poate accepta să-și împartă iubirea cu N altele…”, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut un mariaj cu multe probleme și numeroase discuții. De curând, cei doi au pus capăt căsniciei lor și fiecare încearcă să-și vadă mai departe de viață. Ilie Năstase și-a găsit liniștea alături de bruneta Ioana Simion, în timp ce Brigitte Sfăt și-a refăcut viața alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri.

Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018

 

Close
Închide
  Close