MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2013 04:27 , de Geo Berciu

„Regele” Dorin Cioabă: „Îi urez fetiţei Ebei să fie MANECHINĂ cum a fost mama ei” Vezi la ce CADOU se gândeşte pentru BOTEZ!

Distribuie

La auzirea veştii că fata cea mică a preşedintelui a născut, Dorin Cioabă a pus mâna pe telefon şi a transmis un mesaj familiei. "I-am trimis, ieri, şi un mesaj EBei. Am felicitat-o şi i-am urat familiei mulţi ani pentru cea mică. Eu îi urez de acuma fetiţei EBei mulţi ani fericiţi, să fie frumoasă şi să fie manechină cum a fost mama ei. Să fie o persoană importantă pentru că face parte din familia prezidenţială", a declarat Dorin Cioabă pentru ziarulring.ro.

Cunoscuţi pentru relaţiile strânse cu familia prezidenţială, „regii” Cioabă se gândesc deja la darul pentru botez, unde speră că vor fi invitaţi.

„Dacă ne va invita la botez, o să merg cu cea mai mare plăcere. Dacă vom merge, cu siguranţă îi vom face şi un cadou frumos fetiţei. Doar nu mergem cu mâna goală! Mă gândesc la nişte hăinuţe tradiţionale pentru cea mică, ceva elemente care să îi aducă aminte atât familiei, cât şi celei mici de faptul că a existat o relaţie între comunitatea de romi şi preşedinte. Nu cred că va conta valoarea cadoului, ci la astfel de evenimente este vorba despre unul simbolic. Mă gândesc la ceva legat de partea asta de tradiţie”, a mai spus Dorin Cioabă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii